Detta dämpar min ångest

Hej finisar!

Som ni vet har jag inte mått speciellt bra på senaste tiden, det kommer mer om orsaken till varför jag mått som jag gjort i ett senare inlägg. Jag får ofta frågor om vad jag gör för att få fram det positiva ur dagen trotts att jag innerst inne mår skit, så det tänkte jag dela med mig av idag, dessutom blir det en hel del fantastiska bilder som jag bara dör för.

Te. Behöver jag säga mer än så?! Jag älskar te över allt annat, det är en varm dryck och som dessutom är bra för kroppen. Det värmer upp kroppen och för mig blir det som att allt positivt i min kropp trivs bättre när den är varm. Dessutom är det den perfekta drycken att ha när man sitter framför tv:n eller en brasa.

Träning vet ni säkert att det är mitt ultimata tips för att dämpa ångest. Jag själv är en sjukt stor tävlingsmänniska och inte bara mot andra utan även mot mig själv. Ni vet att jag gymmar väldigt mycket och jag älskar det, men löpning har alltid och kommer alltid ligga mig nära om hjärtat.

Det finns nog inget bättre än en tidig löptur i underbart väder, precis som det var idag. Första löpturen för säsongen och den kunde inte blivit bättre, sprang 4,5 km på ca 25 min, var tvungen att gå någon minut då mitt knä gjorde ont men är som sagt en tävlingsmänniska och ger inte upp så lätt. Vill man se resultat är det bara pina sig igenom och låt inga problem hindra dig från att göra det du vill!

När du är ute och springer ta in omgivningen och naturen, andas in den friska luften. Mitt tips är att springa tidigt på morgonen då det är en bra start på dagen och man hinner då också klämma in ett gympass senare på dagen. Att styrketräna före en löptur är inte det ultimata då du tagit ut musklerna och därav kanske du inte har den orken du önskar att du hade.

Måste bara säga att Starbucks veganska iced coffee baserat på mandeldryck var riktigt god och jag är inte den som brukar gilla iced coffee

Köpte mig ett par nya skor igår eftersom mina gamla gått sönder :/ Klagar dock inte då jag verkligen älskar dessa skor! Har inte tränat i dem än men det blir ett pass med farsan ikväll så då blir det ett ultimat test!

Gillar

Kommentarer