Dan före dopparedan

2020 är minst sagt annorlunda. Man kan inte fira jul som man brukar och det är trist, träffa släkten och prata i kapp allt som hänt i livet med varandra är något man längtar efter. Att få busa omkring med småkusinerna och krama om farmor och farfar. Diskutera allt mellan himmel och jord och bara känna att folk omkring en lyssnar och hör en.

Att kolla på Kalle anka och höra alla pappor dra samma skämt om målarfärgen varje år, det är sådant man längtar till. Men i år blir det annorlunda. I år blir det ensamt. Tur nog att man fortfarande bor hemma i alla fall och får fira med familjen, brorsan och hans tjej kommer även hem så vi blir åtminstone fem stycken. Men gud va jag önskar att allt var som vanligt!

Fick åtminstone se min moster och hennes man för några dagar sedan vid ett julklappsutbyte och idag fick jag se min farmor och farfar. Det känns konstigt och inte se dessa personer så ofta som man brukar, det skapar ett tomrum i kroppen och man faller in i den lite djupare för varje dag som går utan att se dem.

Idag, dagen innan dopparedagen träffade jag som sagt mina farföräldrar. Vi satt ute på våran gård framför en brasa och fikade, pappa och farfar rökte fisk och så pratade vi ut, uppdaterade varandra om våra liv och planer. Det är inte som vanligt men det är något, och efter allt som min släkt gått igenom detta år så är jag glad över att få kunna se dem, riktiga kämpar är vad dem är. Vi var extremt försiktiga och höll bra avstånd till varandra.

Solen sken idag, och himlen var klarblå. Ett under med tanke på hur gråa och trista de senaste veckorna har varit. Det gav en hel del energi trotts att det inte vara i så många timmar ;D

Vad är mer juligt än glögg egentligen? Pepparkakor...möjligtvis. Eller kanske julmust?!? Älskar verkligen svenska jultraditioner!!!

Va ju tvungen att utnyttja detta vackra väder och ta lite bilder. Mina grannar tycker mest sannolikt att jag är galen då jag stod på min balkong och tog dessa bilder själv. Men, men jag kände mig jäkligt snygg iaf och det är ju poängen.

Kolla in det här ljuset ?!? Galet

Önskar att alla kunde kolla på sig själva och tänka "wow, vad vacker jag är!", kan du inte låta den tanken träda fram i ditt huvud. Du som läser detta, gå till en spegel, NU! Ställ dig framför den och säg högt, "jag är grym, jag är vacker". För det är du!

Jag och min älskade mor! Tacka henne för mina bra gener <3

Jag hoppas att ni alla får en fantastiskt fin julafton och att ni tar hand om er. Gör inge dumt, hur tråkigt det än är och sitta hemma så samlas inte i stora grupper, vi kommer bara få sota för det i framtiden! Det är bättre att corona går över snabbt istället!

God jul på er!

  • MY DAY

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Men hur mysiga bilder är det inte? Och hur fin är inte du?? 😍😍🥰

nouw.com/beattriicee
elsey
elsey,
Men tack detsamma❤️
nouw.com/elsey