Classy tuesday, fansy food-day

Innehåller affiliate-länkar

Hallå, hallå <3

Tisdag idag och jag skulle nog ändå vilja påstå att den faktiskt har varit ganska bra! Den började klockan 6:40 imorse, jag ville absolut inte gå upp, tror inte det är många som vill gå upp så här års, när det ser ut att vara klockan 12 på natten när man vaknar :/

Jag tog mig upp ur sängen tillslut och gjorde mig lite frukost, standarden just nu är rostmacka med smör och skina samt en kopp med te och honung...that's some real autumn feeling.

Outfit

Tröja - Wolsey

Jacka - FBsister

Byxor - Lager 157

Skor - Deichmann(tror dock inte dem finns kvar)

Halsband - Någon butik i Italien


Min skoldag har väl inte direkt varit speciell, började med en timmes franska...extremt seg lektion då halva var en genomgång...på SVENSKA. Irriterad? Svar ja!

På lunchen stack jag hem och käkade fiskbullar och potatis, såå gott<3 Sen var det dags för den efterlängtade kemilektionen som idag var laboration, den gick btw hur bra som helst. Dagens sista lektion var svenska, och nu gör vi äntligen något som ligger mig varmt om hjärtat, nämligen skriva ett argumenterande blogginlägg om film. Min tanke är att jag kommer lägga ut den uppgiften här på bloggen, det kan väl bli roligt...eller?

Hur go är inte min fina mamma, kommer hem och så har hon gjort chokladmoss...som dessutom är laktosfri <3 Supergod och härlig, chokladmossen alltså.

Ända sen jag kom hem har jag suttit och pluggat matte och franska, blev tyvärr inget gym idag då det endast skulle blivit en stressfaktor och stress är det sista jag behöver mer utav just nu!

Hoppas ni haft en fantastisk dag så hörs vi imorgon<3 Puss och kram.

  • MY DAY

Gillar

Kommentarer