Blodtrycksfall

Hej på er vänner!

Jag hoppas att ni mår 10 gånger bättre än vad jag gör just nu! Finns nog inget tråkigare än att ligga i sängen och inte ha orken till och göra något annat än spela på mobilen eller kolla Netflix. Det är skönt att göra i 1 dag kanske men flera dagar i sträck gör åtminstone mig rastlös.

Försökte laga mat idag, gjorde det så enkelt som möjligt för mig och lagade bananpannkakor, men inte ens det orkade min kropp med. Vet inte om alla reagerar olika vid blodtrycksfall men för mig är det så att först blir det svarta fläckar framför ögonen, sedan börjar ljudet omkring mig försvinna och sedan kommer ett hemskt ljud som skjuter i öronen. Det enda som hjälper är att lägga sig ner och be för det och gå över snart. Envis som jag är så gav jag inte upp utan jag tog mig igenom typ fem stycken "blodtrycksfall" under loppet av 30 minuter. Tur nog blev pannkakorna goda ;D

Nu ligger jag i min sköna säng i skrivande stund och kollar igenom dessa vackra bilder från min sista promenad innan jag blev sängliggande, de är från när jag gick till gymmet. Det krävs inte en fin miljö för och få bra bilder utan bara ett magiskt väder i mina ögon!

Gillar

Kommentarer

Mamma
,

🧡