2021 mål

Generellt

Jobba efter studenten. Jag hade mitt absoluta favoritjobb förra sommaren och planerar på och söka ordinariejobb där så att jag jobbar ett år innan jag börjar plugga igen.

Fråga någon hur den mår varje dag. Jag vet själv hur det känns när ingen frågar mig hur jag mår ibland och därför ville jag öka chansen för att någon av mina vänner får frågan ibland.

Publicera minst 150 blogginlägg. Tror detta målet säger säg självt. Jag vill ju umgås med er!

Lägga mer tid på mig själv och komma till underfund med min ångest. Min ångest är något jag kämpat med i år och nu är jag trött på den. Jag vet att träning hjälper den men jag måste verkligen fixa till mitt psyke på en djupare nivå också! Kanske genom att skriva ut här, vem vet! Jag ska testa allt jag kan komma på, ge mig gärna tips!

Bli mer ekonomisk och planera mat bättre. Jag gör redan mycket matlådor oså, men jag tror det är dags att jag lär mig planera bättre och ur ett mer ekonomiskt perspektiv. Nu när jag snart flyttar hemifrån också!

Träning

Gå upp till minst 60kg (helst 65kg). 2020 gick jag upp ca 2kg vilket jag är riktigt stolt över! Har 2kg kvar till den vikt jag vill ligga på minst, sätter ribban lågt så kan jag överraska mig själv när jag slår den!

Ta 180kg hipthrust. 2020 tog jag 120kg som mest, nu är det dags för de stora vikterna!

Ta 250 benpress. Mitt nuvarande max är 200kg, 50kg hit och dit borde inte vara någon match! Detta fixar jag <3

Ta 80kg benböj. 40kg är maxet för nuvarande, har precis börjat med övningen och ser inga problem med detta mål!

Ta 60kg bänk. Den övning jag hatat i så många år! Nu är det dags och bli stark även här! Nuvarande max är 30kg x 5 reps. Detta är den övning jag är mest skeptisk till därför ska det blir extra kul och utmana mig själv.

Ta 100kg mark. Ännu än övning jag undvikit, nu har jag tekniken, dags och lägga på vikterna. Nuvarande max är 70kg x 3 reps

Testa crossfit. Detta är en sport jag verkligen tror skulle passa mig. Så jag lär ju åtminstone testa den?!?

Gillar

Kommentarer