18 års fest och träning

Fredag

Sista dagen på skolveckan! Min morgon såg ut precis som vanligt. Vakna, äta och sedan gå till skolan. Första lektionen var matte, vilket var vår sista lektion innan np i matte denna kommande vecka. Andra lektionen var idrott, och det var min tur att hålla i idrotts lektionen, jag hade en teoretisk lektion där jag pratade om ätstörningar inom idrotten, det gick väldigt bra och jag var inte alls nervös innan, men prestationsångest tog ändå över efter allt var över. Till lunch blev det macka, då det var kyckling lasagne som alternativ, och som ni kanske vet så äter jag inte kyckling.

På engelska lektionen lyssnade vi bara på en text inget mer spännande än så, och sista lektionen var ännu en matte lektion...jippie.

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan började jag fixa i ordning mig, då det tar ca 2 timmar att locka mitt hår. Vid 19.30 tiden så åkte vi ut till än kompis som hade 18 års fest och vi spenderade hela kvällen/natten där, kom hem vid ca 02:00 .

Lördag

Vaknade ca 07:00 med huvudverk på grund av att vi hade spelat sjukt hög musik. Jag och älsklingen låg i sängen fram till 12:00 och kollade på serier och bara vilade. 13:30 stack babe till Ludvika på 50 års kalas och jag gjorde lunch, blev att testa pulled oumph, vilket jag inte alls gillade, så blev lite ledsen över det. Efter jag ätit cyklade jag till Eskiln för att springa ett varv och det kändes att man inte fått den sömn man kanske skulle behövt. Resten av dagen låg jag ute och solade och planerade inför kommande veckans tema, vilket blir om träning.

Söndag

Vaknade 9.00 och åt lite frukost blev en smoothie på fil, vanilj yoghurt och vinbär. Pluggade lite matte medans jag drack upp frukosten, sedan cyklade jag ännu en gång till Eskiln och sprang ett varv, kändes lättare idag men fortfarande tungt. Tror ni inte dessutom att jag träffar på en orm också, om ni läste fredagens inlägg av tema veckan så vet ni att jag har en fobi för ormar, så jag tror aldrig jag sprungit så fort som jag gjorde förbi den där jäklans ormen.

Det jag gjort resten av dagen är att kolla lite Youtube samt pluggat ännu mera matte! Nu ska jag skriva inlägg inför kommande vecka & förhoppningsvis hinner jag sola lite också!

#fit #fitness #sweden #sverige #sweaterweather #trainlikecrazy #party #officialelsey #spring #runnersworld

Gillar

Kommentarer