Beauty, Min hverdag

Velkommen tilbage!!

Så det tid til at kigge på hvad jeg putter i ansigt om morgenen :)

1. Maybelline Master Sleek Brow Mascara Dark Brown Her. Jeg bruger denne her brow gel til allersidst, jeg farver mine bryn derfor køre jeg kun en gel igennem.


2. BECCA x Jaclyn Hill Shimmering Skin Perfector Pressed - Champagne Pop Her. Denne bruger jeg i min inder corner til at lysne op så jeg ikke ser så træt ud :)


3. Real Techniques expert face brush Her. Børsten bruger jeg til at blende min creme contour.


4. NYX PROF. MAKEUP Wonder Stick- Highlight&Contour Her. Dette er nok det makeup produkt der redder mit fjæs om morgenen, denne bringer noget liv til ansigtet. Jeg bruger dog kun contouren og ikke highlighteren.


5. Too Faced. Hangover 3-in-1. Primer & setting spray Her. Dette er det afsluttende, denne sprøjter jeg ud ligeinden jeg tager gelen. Den sørger for at der ikke er noget der rykker rundt :) også er det bare mega rart om morgenen.


Der måske nogen der tænker, hvad med mascara det bruger jeg kun til fester. Så jeg har farvet mine øjenvipper permanet! det så dejligt det spare en masse tid til sovetrynen!

Håber i kunne lide det og det kunne give lidt fornyelse i jeres hverdags makeup

VI SES!

X Else

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Beauty

Hey

Så er det efterårsferie, så nu er chancen for at få bloggen i gang igen. Denne gang bliver det om at undgå den tørre hud, der ofte forekommer når der er vejr skifte, det sker ihverfald for min hud. Så jeg vil vise hvad jeg bruger for at bekæmpe denne tørhed.


Lidt info om min hud:

Tør til normal.

Tildels sensitiv.

Aldrig fedtet.

1: Fast Response Eye Cream, MAC Købes her. MAC lover med dette produkt fjernelse af poser under øjnene, hvilket jeg lider meget under, selvom jeg får den søvn, det er brug for. Den skulle også mindske de mørke rander og til sidst blødgøre. Dette med poserne under øjne, kan jeg ikke se nogen forskel men jeg kan se det på de mørke rander og at mine øjen omgivelser er bløde.

2: Créme Soyeuse Hydrante, Beauté Pacifique Købes her. Denne creme er et vidunder, den fugter som lovet og så er det UV beskyttelse, som er vigtigt for os rødhåret ;) så det er bare lækkert! Kan så meget anbefales.

3: Camomile Silky Cleansing Extract Oile, The Body Shop Købes her. Det produkt bruger jeg ofte når jeg skal i bad, da det er en olie, som egentlig bare kunne blive siddende og trække ind, det synes jeg bare ikke er så rart, derfor skyldes den af i badet. Olien er også til sart hud, som jeg tit går efter for ikke at udsætte min hud for alt for hårde ingredienser.

4: Ansigts makeupfjerner, Bioderma Købes her. Denne bruger jeg så, når jeg skal have fjernet makeup, hurtigt og uden måske at gå i bad. Makeuppen er hurtig væk, uden at man skal gnide det af. Det er sygt rart, det ikke går så meget udover vipperne! :) Anbefaling herfra!!

5: Drops Of Youth, Bouncy Sleeping Mask, The Body Shop Købes her. Denne maske tager jeg på 15 minutter før jeg går i seng, sover med den og vasker den af om morgnen, og min hud er lækker og blød, min hud er opfrisket, glat og det tydeligt at mærke huden har været under en dyberensende proces. Jeg gør dette hver aften, jeg ELSKER at have produktet på. Også anbefalings værdig.


Omkring aften creme, det bruger jeg ikke, da jeg har en maske på :)

Håber i kunne blive inspireret og måske udvide jeres horisont! det er jo det vi er til for! :)

VI SES

ELSELikes

Comments

Lifestyle

Hey igen!!

Det et styk tid siden, lang tid siden. Ligenu sidder jeg med papir, bøger og diverse ting og forbereder mig til imorgen. Men jeg tænker jeg heller lige må opdater jer!! jeg tænker jeg idag vil fortælle jer noget om mig, så hvorfor ikke 10 ting om mig!!


1) Jeg bor på Vestsjælland

2) Jeg går til gymnastik 3 gange om ugen

3) I 2015 fik jeg en 3 plads til Danmarks mesterskaberne i Acro.

4) Min drøm er at blive hundefører inden for politiet eller fysioterapeut

5) Jeg er organdoner

6) Jeg køre rundt i en kasse bil (fars dyt)

7) Jeg hader at side stille

8) Jeg elsker agurk med ketchup

9) Jeg har gået på Vejstrup efterskole 15/16

10) Da jeg var mindre elskede jeg at shoppe, nu er det noget der skal overstås..


Håber dette kan bare et lille indblik om hvem jeg er!! Håber det er noget i kunne bruge. Tænkte det var en god "Icebreaker"


vi ses

Else

Likes

Comments

Min hverdag

Hej alle sammen!

Så er hverdagen for alvor igen trådt ind af min hoveddøre, og det indebærer en masse aflevering, lektier og træning.

Så bloggen her, vil stadig fungere og jeg prøver at lave indlæg så meget jeg kan(gerne 2-3 gange om ugen). Men ihvertfald de her 3 dage, er startet med fuld kraft, jeg startede i onsdags til de undrende.

Det så min mit bord, fra igår på 2. dag efter at være startet, fuld af rod og lister, så alt er strukturet, med hvornår jeg skal lave hvad :)

Jeg håber i kan bærer over med mig, jeg prøve så godt jeg kan. For jeg skal lige finde tilbage i rutinen, bare med flere afleveringer og lektier oven i, da 2.g nu er skudt igang!! jeg er dog ikke startet på træning endnu, så det bliver også meget spænede, når det også går igang.

Men til sidst, vi ses igen! forhåbentlig snart:D

MØS!!

Likes

Comments

Lifestyle

Heej!

Lad os bare starte, jeg har altid syntes, at det var mega uinspirerende når ens smykker bare lå i kasserne fra da de blev købt, så for mit vedkommende betød det at jeg aldrig gik med smykker, så derfor har jeg længe været på udkig efter en måde at opbevare mine smykker og nu har jeg endelig fundet min smykke opbevaring!!

Så lad os kigge på det -->


Sådan så det ud før jeg fandt min opbevaring, og det foregik i smykke kasserne, som stod nede i en skuffe sammen med mit undertøj. Sindsygt ukreativt.

Men nu ser det sådan herud!Jaa, dette er så min opbevaring af mine smykker. Jeg har købt denne "oste klokke" hos den lokale frisør, da hun havde ophørs udsalg. Det var egentlig meningen at der skulle stå en plante i, sådan total insta-agtigt, den plante jeg så havde købt, var for høj og derfor måtte jeg finde på noget andet, så dette er faktisk en "PLAN-B, men jeg kan dog virkelig godt lide det, og på denne måde får jeg også brugt mine smykker meget mere. MEGA LÆKKERT!

Jeg håber dette indlæg kunne give jer noget inspiration, og

Husk hvis der er noget i tænker der kunne være fedt så prøv det. For jeg truede også at dette blev alt for "kongeagtigt", men jeg er godt tilfreds med denne opbevaring. Kast jer ud i det!

Hav en fantastik dag! vi ses lige om snart

Else

Likes

Comments

Sundhed

Hey!

Så idag rammer den første "opskrift" bloggen. Som er en iskaffe med kaffesirup, men der vil også være et par sundere bud på hvordan iskaffen bliver sundere.

Jeg fik for alvor øjnene op for kaffe sidste år, hvor jeg besøgte en veninde på Østerbro, hvor vi fik verdens bedste iskaffe, (nu kan jeg jo ikke huske hvad den hed), det jeg dog kan husker er at man kunne gå ud til søerne.

Det du skal bruge er:

  • 1 højt glas
  • Isterninger, enten kaffe- eller vand isterninger.
  • Mælk (bare hvad du har i køleskabet)
  • Kaffesirup eller sødetabletter
  • Kaffe, gerne en stærk kaffe (Hvis den er afkølet er det endnu bedre)
  • 1 DL mål


Jeg starter altid med at finde isterninger, idag valgte jeg kaffeisterninger, da de ikke fortynder kaffen, som vand ville have gjort. Jeg tager omkring 5 isterninger pr glas

Derefter hældte jeg 1,5 dl mælk i, der er nogle der siger at sødmælk er bedre, da den er sødere end andre mælkeprodukter, men i mit køleskab er der næsten aldrig sødmælk, så det blev minimælk.

Så var det tid til kaffen, der tog jeg 1 dl, som jeg hældte oveni mælken. NO SHIT!

Til sidst tog jeg 1/4 kaffesirup, som også bare kom oven i.

---Som et sundere valg, kunne man tage sødetabletter i, det gør jeg tit, hvis det er i hverdagen jeg vælger at lave en iskaffe.--

Så er du faktisk færdig! Det eneste du mangler er bare at rør hele blandingen sammen og VÆRESGO!


VI SES, NÆSTE GANG!

ELSE

Likes

Comments

Fashion

Hey igen!

Jeg tænker at jeg idag vil vise jer, hvad jeg har været ude at bruge mine penge på her den seneste tid. Der er ikke så mange ting, men jeg skal eller skulle ihverfald have noget nyt tøj til efter sommerferien. Da det bare et pænt federe at have lidt nyt når man skal starte på noget nyt. Jeg skal nu i 2.g så det er jeg rigtig spændt på :)

Så her kommer de lækre køb, købene er fra Message og Only.

Det første er denne her top som oprindeligt er fra Jacqueline deYoung, men den er købt i ONLY, den kostede 119,95 kr. Her kan toppen købes.

Jeg tænker jeg vil bruge toppen enten for sig selv eller inden under en t-shirt, for at spice de enkle outfits op.

Så har jeg brugt penge på disse her mega fede bukser fra Message, bukserne kostede 399,95 kr. Bukserne kan købes her.

med disse bukser synes jeg en mere enkel trøje vil være godt, da bukserne er mønstrede og tager meget opmærksomhed.

Den sidste ting er denne nederdel som også er fra Message, nederdelen er i imiteret ruskind ;) Jeg hat længe kigget på den, og lige pludselig havde jeg købt den. Og jeg er så vild med den!! <3 Nederdelen kan købes her.

Nederdelen vil jeg bruge til det hele, da den er basic og kan gå til næsten alt

Så ja, nu er jeg klar til at starte på andet år på gymnasiet. Jeg håber i kunne lide det og måske fik lidt inspiration.

Lige en lillemente, jeg går ikke i fuldstændigt plain tøj, jeg har tit en farverig item på, men disse køb er så til at spice op!! :) udover bukserne!

VI SES

Møs Else

Likes

Comments

Beauty

Hermed et indlæg mere omkring en af BECCA's primers. Denne gang er det First Light Priming filter fra BECCA. 

Jeg har fået fat i denne primer gennem en webside her. Der var rigtig fin levering og helt klart et sted jeg vil benytte igen, og jeg kan anbefale.

Denne primer lover en "fjerlet" tekstur. Ditte løfte bliver holdt til punkt og prikke, teksturen er let og opfriskende når den kommer på huden og at din hud dermed et "selfie-ready"

First Light Priming Filter giver en masse fugt til huden, hvilket jeg også oplever hver gang jeg bruger den.

BECCA, har også valgt at forklare hvorfor at primeren er lilla, lilla modvirker sløvhed og gule toner.

Første gang jeg så primeren, var jeg temmelig skeptisk, da den var lilla og jeg ikke ville have en lilla tonet hud, men første gang jeg prøvede blev jeg helt forelsket, primeren har ihvertfald tilført min hud en masse fugt og den er også opfriskende på huden, som den jo lover:)

Jeg ville helt klart anbefale denne her til alle, da alle har brug for fugt og at friske huden op at bare altid ret.


vi ses!!

Else

Likes

Comments

Beauty

Hey igen!

Så nu åbner den nye verden sig, så jeg vil hermed lave mit første "rigtige" indlæg, og det bliver en anmeldelse af den populære primer fra BECCA.

BECCA- Backlight Priming Filter

Denne primer har jeg fået fat i fra Sephora i Odense.

Backlight Priming Filter lover at give en lækker glød, samt en nærmest perfekt base til din videre makeup. Primeren vil hjælpe din hud med at se mere naturlig faultless ud. BECCA's motto til primeren er "Think your skin, just better!"

jeg prøvede den inde i Sephora, hvor jeg synes der kom rigtig meget glitter, som jeg syntes var for meget, så jeg lagde den til side. Men efter et par timer, gik en veninde og jeg tilbage for at kigge på den igen, hvor jeg så endnu en gang prøvede den. hvor jeg bare fik den fineste glød, og derfra var jeg solgt og måtte eje den, jeg har ikke fortrudt mit køb, overhovedet!

Jeg bruger 2 pump, og tager det i hele hovedet. Man får en virkelig lækker glød og min hud ser virkelig sund ud, og det vil alle jo gerne have :)

Så denne primer vil jeg kunne anbefale, til dig der gerne vil have en faultless hud og en lækker glød.

Så alt i alt, vil jeg anbefale Backlight Priming Filter fra BECCA, da jeg synes at der ikke er noget som kunne forberedes ifølge min oplevelse af produktet.

Håber i kunne bruge denne anmeldelse til noget, og i må meget gerne skrive hvis der nogle spørgsmål eller ting i synes jeg bør vide.

VI SES!!

Knus Else

Likes

Comments

Min hverdag

Hejsa!

Først og fremmest tak fordi du kiggede ind. Dette har taget mange års tænke tid, jeg har længe gerne ville starte en blog, men har ikke helt haft modet. Så nu tager jeg springet og prøver at begive mig ud i blogger verdenen.

Mit navn er Else, og jeg er 18 år, når jeg ikke holder sommerferie, går jeg på gymnasiet og ved siden af laver jeg en masse sports acrobatik, som jeg helt sikkert vil fortælle meget mere om i de kommende indlæg.

Jeg vil blogge om lifestyle, altså hvad jeg fortager mig, hvad der rør sig på fashion makeup siden og ikke mindst det sundhedsmæssige plan, gennem sport, træning og kost. Så det bliver vel en del af det hele.

Jeg håbe ri vil følge med i min hverdag og udvikling!

vi ses før i tror det!!! VI SES!


Møs Else


Likes

Comments