Träningstips - Komma igång med träningen

Innehåller affiliate-länkar

Hej på er! Jag har varit borta ett litet tag på bloggen för jag ville fokusera 100% på skolan och blev väldigt mycket med både skolan, jobbet och livet däremellan. Men nu tänkte jag första sakta med säkert komma tillbaka till bloggen då jag verkligen saknar att skriva av mig och prata med er. Första inlägget tillbaka på bloggen tänkte jag tillägna till träning då jag vet att det är väldigt många av er som tycker att dessa typer av inlägg är intressanta och ofta väldigt uppskattade. Senast jag hade en frågestund på Instagram så var det många av er som frågade frågor just om träning. Hur man bäst börjar träna, hittar motivation och vad jag tänker på när jag tränar etc.

Vad gäller motivation för att komma igång med träningen så är det alltid väldigt svårt att säga vad man ska göra för att det ska gå framåt. Jag tycker personligen det alltid är svårast att komma tillbaka till gymmet eller passet efter en lång paus som nu när jag inte har kunnat träna på tre veckor. Det är en stor utmaning tycker jag. MEN det enklaste är verkligen är egentligen är att intala sig själv att man ska göra det och sedan ta det steget i verkligheten och fortsätta tills man antingen kommer tillbaka i rutiner eller successivt börjar trappa upp det för att komma in i en rutin om man aldrig tränat förut.

Andra saker som peppar mig med att komma igång med träningen igen är att 1)köpa nya träningskläder, det gör mig väldigt motiverad speciellt i lite härliga färger. 2) Skaffa en träningskompis, det är alltid lättare att komma igång då eftersom det är svårt att säga nej eller skita i ett träningspass om man redan lovat sin kompis. 3) Gör en träningslista som gör motiverade. Vad som gäller musik så är det SÅ individuellt med vad man gillar att träna till så vet inte hur aktuellt det är att jag delar min? 4) Låt det ta sin tid, ge inte upp!! Även om det kan vara trögt i början för man har dåligt tålamod just för att man vill se resultat direkt, men ge det lite tid. Det är sååå värt det!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Superbra tips & pepp 🙌🏽😃nouw.com/emmaakarlegrund
HannaLienhart
HannaLienhart,
Dujtig ! Måste själv sätta igång med träningen 😊nouw.com/hannalienhart
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand