Tips: Skona håret

Använd hårprodukter som är anpassat för just DITT hår. Jag själv tycker det är väldigt viktigt att använda sig av shampoo och balsam som är anpassat efter vad som förfrågas av ditt hår så att säga. T.ex. jag som har långt hår behöver shampoo som är till för långt hår. Tycker verkligen det ger resultat för märkt nu på det senaste att när jag har bytt lite mellan olika att vissa är mycket bättre än dem ena just för det är till för olika hårtyper. Hårolja!! Jag tycker definitivt att det både stärker håret och ger det en fin glans. Men man skall akta sig så man inte tar för mycket för det ger ett resultat på att håret ser fetare ut efter en dag eller två. Men vill verkligen tipsa om oljan jag använt mig av på det senaste. Både bra och billig.
  Kamma med dina fingertoppar och leave in balsam på. Att ta lite leave in balsam på fingertopparna och sedan "kamma" genom håret så minskar det att håret blir trassligt.  
  • Tips

Gillar

Kommentarer

anniegim.blogg
anniegim.blogg,
Önska vad du vill läsa på min blogg! http://fames.se/anniegimbringer/onskeinlagg/fames.se/anniegimbringer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand