Think over

God kväll babes. Ja, jag känner mig stolt över dagens matrundor. Jag, Paow och Mands drog direkt och åt en lysande och tillfredsställande lunch/mellis på käre mcdonalds. Ja, det var sjukt gott. Direkt efter så åt jag och P massa gödigt godis. MEN nu kommer det: jag och P åkte hem, körde booty pass samt massa boxning. Så på två dagar har jag kört ca 270 squats..hehe. Feels like a dream. Men ärligt mådde jag förjävligt efter ha sett Vsshowen..deras ben, mage och ja hela dem. Så jag började hetsträna för jag kände mig så ful..tehe. Ja, that's me, unfunfortunately..

Nu har jag tagit ett långt bad, sen smält choklad och lagt i yoghurten med kokos. Det var ett bra avslut på kvällen. Imorgon; fredag,lucia,fredag den trettonde samt att jag skall ha en rolig kväll föhoppningsvis :))

 

Gillar

Kommentarer

lottah
lottah,
Jättefin bild :)olesenstjej.blogg.set
anonym
anonym,
Det är helt sjukt det här med oss människor. Jag skulle döda för din kropp och avskyr min egen. Samtidigt läser man det du skriver och inser att ingen är 100% nöjd med sig själv. VS modellerna är födda så och deras kroppar är inget alla människor kan få. Allas kroppar är inte byggda för att vara så smala, det är bara att acceptera. Självklart förstår jag att du redan vet detta. Vill bara att du ska tycka om dig själv eftersom att alla människor är vackra på sina egna sätt.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand