The Ultimate Glow Treatment "Hollywood treatment, Yag Laser Carbon Deep Cleanse"

Alltså WOW! Igår var jag på återbesök hos Qui. Varje gång jag ska dit är jag full av förväntan för jag vet att efter varje gång jag lämnar är jag snäppet närmare att uppnå en friskare hud. Nu har jag gjort ett par behandlingar och är på sluttampen av "processen". Jag har ju för mestadels gjort CO2 laser för att jämna ut och få bort mina ärr jag haft på mina kindpartier. Sedan har jag gjort då bl.a. OPT IPL som jag nämnde i förra inlägget. Den rengör på djupet och tar bort inflammationen. Har litat på Matilda från dag 1 med detta vilket känns fortfarande superbra. Har ju mått väldigt dåligt över detta nu i över ett år, såg det känns helt fantastiskt att jag snart är "fin" igen om jag får uttrycka mig så.

Denna gången gjorde jag en behandling som kallas för "Hollywood treatment" som ger både silkeslen och fastare hy. Man får även renare och mindre porer efter behandlingen. MEN framförallt typ det bästa glowet. Så har ni en vintertrött hy och vill få en lysterboost är denna behandlingen för dig!

Så hur går behandlingen till?

Först appliceras en kolmask som sedan skjuts bort med Yaq Laser. Behandlingen gör inte alls ont utan man blir mer chockad först men ingenting som fortsätter under behandlingens gång. Kolen tränger ner djupt till porerna som drar till sig smuts, gifter samt döda hudceller. Hur bra? Lasern stimulerar också kollagen- och elastinproduktionen.

Vill därför passa på att ge ut en rabattkod till er för att få chansen att prova denna fantastiska behandlingen till ett bättre pris. Anger ni ELSA20 vid bokningen av Hollywood Treatment, Lag Laser Carbon Deep Cleanse får ni 20% på behandlingen. Detta gäller om ni bokar hos Lisa Lannsjö och Anna Klang. Tycker innerligt att ni ska ta denna chansen då jag såg omedelbart resultat idag en dag efteråt. Jag som vanligtvis är väldigt är kritisk och aldrig känner att jag ser någon skillnad förens ett par veckor fram, SÅG skillnad såhär dagen efter. Jag trodde dem bokstavligen överdrev om detta, men no no no. Så boka nu!

Ord pris 1900:-, Ert pris 1520:- Boka eran behandling här (Lisa) & här (Anna)

Detta erbjudande gäller till 14/2.

Gillar

Kommentarer

Angelica
Angelica,
Men så härligt att lyxa till det!angelicawahlin.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand