Skincare routine

Hudvård är någonting som ligger mig varmt om hjärtat då jag dels tycker det är viktigt att ta hand om sin hy och för att min hy genom åren haft sin lilla berg- och dalbana som gjort mig intresserad. Bra hudvård är A och O, jag lägger hellre pengar på bra hudvård än dyr makeup just för att, har du bra hudvård så behöver du inte använda lika mycket smink. Därför tänkte jag dela med mig av vad just jag använder. <3


Ansiktsvatten (HÄR ) Toner av vatten och äppelcider vinäger

Detta ansiktsvatten applicerar jag efter jag tvättat mitt ansikte med en ansiktstvätt, använder denna (HÄR ) sedan ett par år tillbaka som jag fullkomligt älskar. Känner mig alltid fräsch efter att ha använt den. Har även under senare tid kompletterar med min hemmagjorda toner som är en mix av äppelcider vinäger som sägs balansera PH värdet och vara bra för hyn. Har nämligen haft lite rubbning i hyn nu senaste månaden, haft mer problem än vanligt. Sökte då lite runt på nätet och äppelcider vinäger kom upp många gånger, så ska prova och se hur det påverkar lite. Återkommer mer om det om ett par veckor!

Dag- och nattkräm från Exuviance (HÄR ) & (HÄR )

Dessa två krämer använder jag dagligen. Högra som dagkräm med bra hög spf 35 som skyddar huden mot solen samt återfuktar väl. Nattkrämen är en gel som jag beställde senast jag köpte påfyllning och är en ny kräm jag precis börjat använda som jag faktiskt tycker är otroligt bra, känner mig fräsch när jag vaknar upp och återfuktad. Använde deras andra mer fuktande kräm innan men kände mig lite oljig när jag vaknade upp ibland så ska se om denna är bättre.

Ansiktsmask från Lush (HÄR )

En ansiktsmask som jag blev tipsad om av en vän till mig som sa att den skulle bota huden mot orenheter. Otroligt prisvärd mask som inte kostar skjortan.

Lermask (HÄR )

Lermask som rengör huden på djupet. Använder jag ett par gånger i veckan men skulle väl säga att 1-2 är att rekommendera. Lämnar huden len och fräsch. Underbar :-)

Emma S repair mask (HÄR ) // Clarins Beauty Flash (HÄR )

Emma S overnight mask återfuktar perfekt under natten om din hy behöver lite extra fukt. Clarins Beauty Flash Balm köper jag alltid med mig när jag flyger och använder under resan. Perfekt att ha med på planet om din hy behöver lite återfuktning. Bra att ha som primer innan smink också om du vill få lite extra glow till din hy.

N 01 (HÄR ) N 03 (HÄR ) // Dagkräm (HÄR ) Nattkräm (HÄR )

Två serum och dag- samt nattkräm från märket Codage. Dessa fyra guldklimpar fick jag hem för testning härom veckan. Återfuktning deluxe! Under sommaren när huden blir uttorkad av all sol och saltvatten är det otroligt viktigt att återfukta hyn. Passar alla hudtyper och lämnar huden fräsch och väldigt återfuktad. Känner inte att min hy blir oljig även om jag har blandhy.

Vill även passa på att tipsa om denna otroligt dundergoda hudkrämen från samma märke som doftar ljuuuvligt och lämnar huden len som smör och är bara underbar. (HÄR ) hittar ni den!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand