Rosé premiär i solen

Igår vankades årets första rosé! När solen tittar fram med varma strålar så tackar man inte nej, iallafall inte jag. Amanda, hennes mamma och jag gick och satte oss på Hedlunds Havsbar som jag har nämnt tidigare här på bloggen. Väldigt trevligt ställe som bjöd på dem sista strålarna. Hade på mig mina nya solglasögon som jag gav mig själv i födelsedagspresent. Hur fina? Väldigt feminina och "mjuka" vilket jag var ute efter.

Sedan på kvällen åt vi tillsammans med min bror påskmiddag hemma hos oss. Vi myste till det framför Game Of Thrones som vi båda blev övertalade av alla runt om oss att börja kolla på. Jag gav ju det ett försök för ett par månader sedan men fastnade inte riktigt för det, men nu..jag är fast. Är nästan igenom säsong ett nu. Mitt enda minus är att avsnitten är så långa, en del tycker ju det är ett stort plus, men jag tycker att det kan bli lite sömnigt efter två avsnitt haha! Men smaken är som baken! Ska se klart ett avsnitt nu och försöka städa klart mitt rum som blivit en enda röra efter denna helgen. Kram på er hjärtan, hoppas ni har haft en mysig påskhelg!

Gillar

Kommentarer

fashionmallan
fashionmallan,
Snygga brillor!nouw.com/fashionmallan
Emiz
Emiz,
Härligt! Gillar din jacka!😍🙌🏼nouw.com/emiz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand