Q/A - latest

Hej Elsa. Du sa förut att du troligen hade hittat din balklänning, kan du inte visa den? Jag går nämligen också i nian och letar efter en klänning. Kan du tipsa om balklänningar du gillar annars? :) svar: hello on you! Jag kollar fortfarande runt, så inuti mitt huvud surrar det fortfarande om vilket klänning jag skall ha. Dock har jag förmodligen hittat en. Den älskar jag. Öppen rygg, drapperad framtill. Weey, den e riktigt snygg må jag säga! Absolut kan jag tipsa om lite klänningar. Har ett stort inlägg inom snar tid! Kram

hej vad tyckte du om din språkresa till england? vi är jätte sugna på att åka. Rekommenderar du det? vad var negtivt/positivt? Det vore jätte snällt om du kunde svara i ett inlägg! <3 puss svar: Heej! Jag tycker min språkresa var en bra upplevelse och bra att ha med sig senare i livet med tanke på att man får klara sig själv. Jag hade kanske velat ha mer fritid, vara med fri. Dock var det självfallet för säkerheten och blabla men vi tänjde lite på gränserna när vi var i London, hehe. Så japp, det är värt! Det finns massvis med för- och nackdelar. HÄR har jag skrivit lite mer kring resan!

Vad tycker du om Dr. Martens? jag tycker dom är snygga och jag vill själv ha ett par men vill bara höra någon annans åsikt! :)) svar: Jag tycker dem e snygga, dock inte i min stil. Passar bra på andra!

Var kommer tavlorna ifrån? svar: Det är fotografier från Mats Gustafson! Han har utställning nu framtills någongång i maj! googla! Puss

Vart är dessa grymma bilder tagna? :) svar: inte mina foton utan är från Lyckmans,Lisa Olssons och Roxys blogg bland annat!

Skulle du kunna tipsa om lite snygga väskor att önska sig i konfirmationspresent? I prisklassen 1-ca 5-6000 :) Tack på förhand! svar: givetvis,fixar ett inlägg! :)

vart är den fina tröjan ifrån? svar: H&M!

Åh va fin din kappa är! Skulle du kunna länka den? svar: Tyvärr är den slutsåld på hemsidan men kan länka den när den är inne igen, kram!

Riktigt snyggt! Om det är dr. denims , vilken storlek har du? :) svar: S har jag i mina.

  • Q/A

Gillar

Kommentarer

eelleen
eelleen,
Hej Elsa. Du är verkligen en stor förebild för mig. Jag har några frågor! 1. Vad tar du dina bilder med? iPhone ? Systemkamera? 2. Hur redigerar du dina bilder? 3. Vilken väska tycker du man ska gå runt med i våren? Kram!!
theres.sernestrand
theres.sernestrand,
Hur mycket kostar ungefär en tavla från Mats Gustafson?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand