Planering inför helgen..

Jo jag har inte planerat på länge vad man ska göra i helgen som kommer närmast den dag som är om ni fattar, krånligt jag förklarar haha. Iallafall så tänkte jag dela med mig av hur jag planerar min lilla "planering". Jag skriver upp lite saker som jag skulle vilja göra åhh ja, sen slutresultatet.

1. Fixa saker, inredning till mitt rum.
- Jag antar att mitt rum kommer bli klart innan helgen eller kanske imorgon det beror på lite, men hoppas på det iallafall. Vill köpa min lilla drömspegel på Ikea som jag har hittat. Får skrapa ihop det sista bara hiih.

2. En go brunch på stan
- Länge sen faktiskt. Kanske halvår? (låång tid).

3. Träffa de goa vännerna.
- Saknar hela tiden. Länge sen det med. Får ringa och fixa så jag får träffa dem över en fika, bio, sova över? Vem vet :)

4. Plugga!?!
- Ska försöka hinna plugga lite musik och matte innan proven drar igång innan novemberlovet.

5. Fotografera?
- Till headern bland annat. Känns somrig som jag har sagt flera gånger. Vill så gärna ha en ny bra design som är speciell m.m.

Ska iallafall kanske träffa Maja på torsdag (saknar dig honeybee ?). Hoppas på att det blir av. Ja detta är vad jag önskar ska bli av. Mycket jag vet, men planerar så blir det bättre förhoppningsvis. Kramisar!

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Hejhej, lust att göra ett Bloglovinbyte? ;)reginabergman.blogg.se/
Guest
Guest,
följa varann via bloglovin?:)fellik.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand