Outside the box

Vilka länder har du varit i? - Italien x13 ,Grekland, Spanien, USA,England x2/3 ,Vietnam,Danmark,Norge,Marocko, Malaysia sen har jag säker glömt någon. Varför har du varit i alla dessa länder? Eftersom både jag och min familj älskar att resa så är det en stor del till detta. Sen har jag varit själv i både London & Bournemouth. Vilket land gillar du mest? Varför? - Skulle säga USA och Italien. USA för att det är drömmen, NYC in my heart. Sen italien är ju människorna, maten,kulturen,känslan. Jag älskar italien,finns inget hat. Vilket är ditt favoritland i Europa? Varför? - Skulle säga Italien här, för som sagt det jag skrev ovan! Vilka världsdelar har du besökt? - Har besökt Afrika,Asien,Europa och Nordamerika. Var vill du resa härnäst? Vill tillbaka till New York men annars till värmen, vill resa iväg med kompisar!

Gillar

Kommentarer

emelie.preber
emelie.preber,
Hej Elsa! Har köpt en galet fin spetskjol från Zara och tänkte att jag skulle ha den på nyår men den är benvit och jag vet verkligen inte vad jag ska ha till, panik!! Snälla hjälp mig! PS. Är lite inne på en vit långärmad tröja i en fin modell men vet inte riktigt om det bryter av fint mot det benvita eller fult… Är tacksam för snabbt svar, puss!
hhannahmelin
hhannahmelin,
Har du kommit på denna listan själv eller är det okej om man lånar den?nouw.com/hannahmelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand