Nyckeln till en bra blogg

En bra design
Jag tycker det är väldigt viktigt men en fin och inbjudande design, annars får jag inget bra intryck. Så jag tycker definitivt att en design gör väldigt mycket för bloggen. Därav en av anledningarna varför jag själv inte bytte till nattstad, jag tycker 8/10 ser likadana ut tyvärr.
Kvalité framför kvantité
Ja, det har jag själv lärt mig nu dem allra senaste dagarna då jag bara att lagt ner tid på färre inlägg. Mycket roligare att läsa, framförallt så har jag lärt mig att jag inte tycker det är kul att läsa om vad jag gör om dagarna, det jag skriver själv ni vet? Ja, boring. Dock tror jag också det är för jag själv har skrivit det. Men glöm inte; hellre tre dunderbra än 6 sisådär!
Bilder bilder bilder
Bilder och helst med kvalité är viktigt. Inga inlägg utan bilder då scrollar man bara förbi ändå så viktigt med massa roliga bilder du har att bjuda på!
Variation
Det är väldigt viktigt med variation på bloggen. Så blanda massor, ha en rolig mix! Gör din blogg personlig, att det är bara du som kan göra det så bra, tro på dig själv, var kreativ. Jag hittar ofta mindre bloggar som jag tyckte är jädrans mycket bättre än dem som är stora exv. kenza. Visst visst hennes blogg är bra, med är renrakad med samma grejer varje dag. Jag älskar när folk gör roliga nya grejer. Fastnar oftast för mode och skönhet med även lite träningsinlägg. Thats my thing! Så kom ihåg; var kreativ och tro på dig själv! ?
  • Tips

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Har tänkt på en sak, du är verkligen grym på att skriva texter. Många bloggars inlägg orkar man aldrig läsa och checkar bara bilderna, men dina inlägg läser jag alltid just för att du skriver så bra :))
Svar: ååh tusen tusen tack!! :)))
Elsa Wedebrand
Guest
Guest,
Grymma tips!! Hur gör du så med bilder så du lägger samma bild på den ena? verkligen så snyggt och vill lära mig:)) haha suger på att förklara men så som den vänstra bilden ovan! kramklarawallmans.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand