Medveten

Hej, hoola hopp! Vet att bloggandet varit extremt och förfärligt dålig, men har valt att lagt undan allt "stressande" "presslagt" från mig och fokuserat på tagit det lugnt hela lovet. Men skall komma igång nu när veckan tar fart. Har varit på landet under påskhelgen men annars spenderat tiden med vänner och familj. Sedan pluggat lite, även om jag inte skulle. Dock sätter jag fart idag så skall sitta kanske i fyra timmar och råplugga nu! Men återgår till bloggen så fort som. Men tipsa gärna om vad jag skall blogga om! Skall självklart tipsa och skriva om allt ni frågat via kommentarerna!

Gillar

Kommentarer

hannabest98
hannabest98,
Hej! Jag har funderat på en sak under sista tiden och det är med ditt skolarbete... Jag är en elev som BRYR mig om skolan och har näst intill alltid fokus på lektionerna. Jag går i 9:an så jag ligger på samma "nivå" som dig...Jag pluggar också en del hemma men som mest 2 timmar per dag! Så nu kommer jag till det jag har funderat på och det är hur DU kan ha så mycket och hur du kan plugga så mycket? För jag har inte så mycket läxor, prov, inlämningar m.m så att jag skulle kunna sitta och plugga så länge och faktiskt göra något som jag behöver göra som du verkar göra.. Skriver du mycket? Tar du lång tid på dig? Har du svårt för det i skolan? Tycker du det är kul? Går du på någon speciell skola? Jag förstår att du vill ha höga betyg men kan man verkligen plugga så mycket som du gör? jag vet inte om du förstår riktigt vad jag menar men jag hoppas det! Hade varit kul om du svarade men du behöver absolut inte. Vill inget illa med detta men jag tycker bara det är lite intressant att höra! Älskar din blogg och du är bäst! Kram :)
elin
elin,
Skulle du kunna göra ett collage/inlägg på snygga billiga sandaler som man kan gå med både på stranden och på landet, hemma etc...?Tycker att du har så bra smak så jag hade verkligen uppskattat det :)) Grym blogg verkligen :))
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand