Maybe you didn't know..

..att jag är väldigt intresserad av inredning och design (konst för den delen med). Därför mitt projekt med mitt rum är en stor del för mig. Lite arg att det inte kommit vidare någonstans. Men köpte fotografier här om dagen samt att jag skall förstora upp egna foton jag tagit.

..påtal om foton. När jag var lite yngre var jag väldigt fäst om att bli en riktigt kung på att fotografera så ville så gärna bli fotograf. Dock älskar jag fortfarande att fotografera men inte på samma sätt som förr utan mer vardagligt nu!

..att jag spelat fotboll, dansat, gått i konståkning samt tennis? Sport/aktivitet har alltid varit en stor del av mitt liv. Att alltid hålla igång kroppen på något sätt. Satsade fullt ut först på konståkning innan jag märkte att dem ville ha ut för mycket i tidig ålder; träna 6 ggr när jag var åtta.. sen medan jag körde konståkning höll jag på med fotboll vilket jag älskade då och saknar nu. Ångrar så mycket att jag slutade. Korplag här next!

..älskar att laga mat! Tycker om både mat och att laga mat. Skulle nog säga att jag är någorlunda bra hehe. Gället bara att experimentera med smaker så lyckas man!

..när jag var liten då var jag minst, bokstavligen minst! Kan man inte tro? Jag var kortast i klassen, fick alltid sitta ner på alla skolfoton.. och jag bara liten. PETITE. Men nu genom åren har jag växt och blivit lång, 1,73/4.

..Stökar ofta ner mitt rum alldeles för ofta. Städar garderoben ena dagen, halva garderoben ute nästa dag..

..jag är bra på att hålla i pengar! En riktigt bra egenskap tycker jag! Vilket blir att jag sedan lätt kan köpa grejer som jag velat ha länge samt att det är en underbar känsla att ha pengar i jämförelse om jag skulle slösa allt direkt.. Vet mig själv väldigt väl där.

..sätter väldigt hög press på mig själv. Speciellt i skolan. Vill alltid lyckas. Ha höga, skyhöga betyg. Kommer ihåg i tidigare ålder blev jag så jävla sur när jag fick ett C. Brukar alltid sitta uppe, ha ångest över skolan, väldigt lätt. Kan spendera en fredag/lördagkväll för plugg. Satt senast i fredags i 6 timmar i streck. Så skolan är min allra främsta prioritering i livet. Går alltid före.

Gillar

Kommentarer

nora.milou
nora.milou,
Hej, varför raderade du todieforswimwear tävlingen? Jag såg verkligen fram emot att den avslutades men du har inte dragit någon vinnare... Kram( din blogg är as bra :*)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand