God morgon

God morgon kära läsare, allt bra med er? Jag är trött som vanliga måndagar, men är hyfsat glad och pigg idag. Igår kunde jag inte röra ögonlocken under hela morgontiden vilket var under att jag vaknade tills klockan ett/två. Haha, lite kul faktiskt. Jag känner att jag har sjukt mycket att göra, men ändå inte för jag gör saker som jag egentligen inte behöver och så tvärt om. Oftast så.. heh. Snart sommar. Då är allt detta över. Längtar sjukt sjukt mycket. men det lär väl också ta så lång tid dit det också. Ajj. hatar skolan just nu och ibland livet.

Nu ska jag snart till skolan. Börjar med idrott (DANS!). Värst alltså. Jäklans att man ska ha pardans. Folkdans och allt sånt. Men men., vad har man för val. Iallafall så ska jag fixa klart allt och sedan dra iväg. Träning som frosting på cupcaken idag blir det. Trött tjej sedan, adios!

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
sv: Tack så mycket, gör tyvärr inte sånt! :(

fin blogg!
beattriicee.blogg.se/
Guest
Guest,
HejsanGillar du Josh Hutcherson? Då är min blogg rätt för dig ;)
jhfansite.blogg.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand