En härlig en!

Så slapp och nice oufit. Tyckte detta var så nice. Inte överdrivet dyrt om man bortser från accesoarerna förutom väskan, men men. Polyvore gah.

Fick lite klagmål om att alla collage som jag postar har kläder som är i "den högre prisklassen". När jag gör collage tänker jag inte alltid att en tröja kostar kanske t.ex. 1500:-. Jag tar en tröja som ser nice ut, till ett par brallor och sen kanske jo men primeboots blir bra till. Lite så. Om ett bälte kostar 2000:- (som det i bilden). Jag själv skulle never lägga med egna pengar på ett bälte för en sådan peng. Mina collage är till för att inspirera er, alltså det som är i collaget behöver ni inte köpa. Så om det är en vit tisha så kan man ju hitta en likadan för både mindre och mer pengar. Beroende på vem man är och prioriterar. Så hoppas ni inte tror att jag "satsar" på att göra collage med bara dyra grejer. För det är inte mitt mål, utan mitt mål är att inspirera er läsare! Hoppas detta gjorde det lite klarare! ?

  • Mode

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Ja håller med dig. Sen är det ju ofta så att t.ex. en väska i skinn är snyggare än en i fusk. De dyrare plaggen har ju ofta bättre passform och bättre kvalité, och därför snyggare. :) Men som du säger kan man ju ofta hitta liknande billigare.

Var inte det jag skulle kommentera om egentligen, utan att jag verkligen gillar din blogg. Läste den för något år sedan men så glömde jag bort den av någon anledning och har nu hittat tillbaka. Måste säga att jag älskar den! Det är så kul att den har så hög standard och det märks att du lägger ner mycket tid på den! :) OM jag får önska lite inlägg så är det "höstpepp-inlägg". Typ snygga collage som du gör, men kanske med höstjackor eller väskor/typisk höst-outfit, mål som du har i höst o.s.v.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand