bästa hårvårdsprodukterna

Fick önskemål om att jag skulle lägga upp vad jag använder för hårvårdsprodukter, har fått önskemål om detta innan men jag har inte hunnit osv. Så tänkte att det vore bra för er eftersom ni velat detta ett tag.
  • Kérastase chroma sensitive chrystal hairspray. Fick denna hårsprayen när jag beställde ELLE premium. Min är slut men den är riktigt riktigt bra! Finns lite överallt som frisörsalonger, NK osv.
  • Mythic Oil; alltså detta måste vara den bästa av den bästa håroljan som man kan köpa! Mycket bättre än Maroccan Oil. Inte lika fettig osv (visst det är en olja men det är lagom vet). Den är inte jättedyr heller vad jag kommer ihåg. Runt två hundra kronor. Finns på Lyko.se för 149:-
  • Garnier Respons hårinpackning, shea butter och avocado oil. Man får hur lent hår som helst. Köpte den när jag var på Ullared haha. Men den finns ju överallt, i mataffärer och kostar ca 70 spänn så den är riktigt värd att köpa. Avocado och shea butter gör så att håret blir återfruktande och lent osv.
Hoppas ni fick lite tips på bra produkter. Dessa använder jag och dem tipsar jag om hur mycket som helst. ?

Gillar

Kommentarer

Guest
Guest,
Superbra tips :)ainaphoto.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229
Instagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrandInstagram elsawedebrand