Nu blev allting löjligt stort, jag måste ta och lära mig hur man gör snygga collage och förminskar bilderna. Datorn och jag är inte riktigt bästisar, än, men det löser sig nog snart. Här är lite kläder jag sitter och drömmer om. Åhhhh de där byxorna, och jackan och örhängena. Skulle ju inte skada att ha de i sin garderob. Örhängena hittar en på Weekday och jackan och byxorna finns båda på & other stories.

Gick och suktade efter de där jeansen senast när jag var inne på Rodebjer. Dyra, men ack så snygga. Funderar på att dra en "investering" på de, men känner att det nog kommer rubba min lilla ekonomi. Varför inte matcha de snyggaste jeansen med en röd tröja, som dessutom är höstens IT-färg. Och sen för att höja coolhetsfaktorn en grad, släng in ett par solbrillor. Testade de på Weekday i somras och ångrar cirka varje dag att jag inte köpte de. Jeans: Rodebjer, Tröja: Monki, Brillor: Weekday

Supersnygga höstboots som passar till det mesta. Inte bara snygga utan även ett budgettips då de liknar ett par Acne boots som kanske är lite för dyra för en student. De här härliga skorna hittar du på & other stories. Till sist en gullig liten väska som jag tycker väldigt mycket om, även den från & other stories.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Under huden med Kakan (Karin) Hermansson

Åh den här podden är så bra. Handlar mycket om hudvård (vilket jag älskar), feminism, kvinnor, smink, hår, kropppsaktivism och massa massa annat. Jag har lärt mig så mycket när jag lyssnat på den här podden, från patriarkatet till vilket serum en ska använda på vintern.

Flora och Frida med Flora Wiström och Frida Vega

Det här är min favoritpodcast någonsin. Jag har lyssnat på den i kanske två år och har lyssnat på varje avsnitt minst 3 gånger. Den handlar om feminism, sex, livet när du är runt 20 eller äldre. Den är supervarierad och de pratar alltid om något intressant. Jag älskar den här podcasten över hela mitt hjärta och rekommenderar den till alla!! Flora och Frida verkar även som helt underbara personer.

Vad sa hon med Olivia Hageus och Alva Frostander

Väldigt intressant och rolig podcast. De har många frågeställningar och diskuterar mycket. Gillar den starkt!!

Fredagspodden med Amanda Schulman och Hannah Widell

Den här podden känner ni säkert igen om inte, gå och lyssna på den. Så himla mysigLikes

Comments

Gud vad jag har det bra. Jag är i himlen. Jag älskar Cannes, jag älskar Frankrike. Det är så mysigt här och jag kan inte få nog av språket. Synd bara att jag inte kan uttala någonting på franska, hade älskat att kunna det. Någon gång ska jag lära mig franska, jag lovar.

Likes

Comments

Nu ska jag visa hur niornas bal var!

Balen började kl 17 så vi alla möttes upp hemma hos Emilia. S kl 16 för att ta bilder och prata lite. Så här såg jag ut!

Här står vi och väntar på Emilia. K som var påväg

Nu var alla samlade och såhär glada var vi över att det var bal, SUPERGLADA!!!

Nu var det dags för ännu mer bilder, vi alla var ju så snygga. Det fanns inte på kartan att vi inte skulle ta flera hundra bilder!

Åhhh mina fantastiska vänner, det var så roligt att gå på balen med er!! Så fina allihopa och vi kunde inte sluta le.

Fina Samuel och Emilia. K

Nu var det dags att hoppa in i bilarna för att köra till balen.

När vi väl kom dit möttes vi av drinkar och blåst. Det var lite svårt att få till bra bilder när håret flög åt alla håll. Men vi var glada ändå.

Efter ca 1 timme blev vi insläppta i värmen, äntligen! Där inne var det uppdukat med långbord där man skulle sitta klassvis. Maten serverades och den var jättegod, min favorit var förrätten. Efter maten kom det en stand up komiker och efter det var det timmar av dans. Så härligt och underbart, det går inte att beskriva. Det var så roligt och alla var så glada. Vi dansade i flera timmar, det enda negativa var att musiken inte var jättebra men det stoppade inte oss från att dansa till våra fötter värkte. Tack alla för en superbra bal!!

Likes

Comments

Linne och tröja: Weekday

Body och kjol: Zara

Nagellack: & other stories
Bok: Akademibokhandeln

Likes

Comments