Nu tänkte jag att jag ska lägga upp lite bilder som jag tagit sen jag bloggade sist. Hoppas att ni tycker om det.❤👌🏼

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen då jag har tid och lust.👍🏻 låter det bra?

Eftersom det var ett tag sen jag skrev hör senast så tänkte jag att jag ska sammanfatta lite vad både jag och Potte har gjort under den tiden.

Det har hänt en hel del kan man säga. Det har varit både jul och nyår för min del. Jag har fyllt 13 år.
Förutom allt sånt så har jag och potte haft ett grymt jullov tillsammans. Potte fick då lite vila och även jag.😂Nu 2017 har jag startat en pay and jump i 80cm, jag blev då felfri.❤

I fredag och lördags så var jag på Göteborg horse show. Det var super kul och jag var där med Tilde, mamma och hennes mamma. Jag köpte massor på mässan som jag senare kan visa upp. Sen har jag inte gjort så mycket mer sen sist.

Jag ska försöka uppdatera mer nu!😘
Kram!💕

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!

Eftersom jag inte bloggat nu på länge tänkte jag berätta att imorrn så är det min födelsedag.🎊
Jippi!🎀🎉

Då fyller jag 13 år. Jag längtar så mycket, så jag kommer nog inte kunna sova i natt.😂

Det blev ett kort inlägg men ville bara berätta att jag fyller år imorrn. Och det är även december då.😘❤️

Kram!💕

Likes

Comments

Hej!

Igår var det hoppträning på schemat. Förra veckan hoppade jag aldrig utan körde mest dressyr så han var super taggad på att hoppa idag. Han var stark och lite busig emellanåt.

Sol alltid körde vi lite dressyr inrökande och sen började vi hoppa fram. Vi hoppade ett räcken och en oxer som uppvärmning några ggr.

Efter det så började vi hoppa bana. Thomas hade byggt fram en trekombination som potte tyckte var hur jobbig som helst. Vi hoppade förtar räcket till oxern så sol på framhoppningen. Sen vände vi snett igenom och kom på trekombinationen som stod där. Efter det så var det en linje på 5 galoppsprång, räcke till oxer.

Jag fick hoppa först en bana på 90 cmsom gick hur bra som helst. Sen körde jag även en bana på 100cm. Första och andra hoppat var perfekta, han bara flög över. Men sen när vi kol till trekombinationen så hoppade han första och vägrade på andra. Jag blev nockad och fick lite ont i handen. Jag fortsätter att komma på den men han bara vägrade gång på gång. Tillslut när Thomas hade dängt lite så kom vi igenom hela utan några problem. Sen de två sista sprången gick också hur bra som helst. Han verkligen flyger över.

Det är bara att han tyckte att trekombinationen var hur jobbig som helst så då la han bara av.😂

Men över det hela så var det en toppen lektion. Han hoppade bra och luftigt och vi kämpade på tillsammans.

Kramis!😘❤️

Likes

Comments