BARCELONA, ÄTA, RESA

1.5euro öl, yas pls.

Ligger någonstans i mitten på Joaquin Costa i Raval.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

BARCELONA

Fre: GT,s & post malone (fet kväll & sjukt drag på razz, men själva post spelade väl kort). Trillade hem vid halv 8, lagom trött om benen.

Lör & Sön: Vart med Eddie mest, träffat ngra. Myst & hängt i sängen med en gos. Trillade hem smålullig söndagkväll, nöjd efter en bra helg!

Likes

Comments

ÄTA, BARCELONA

Från idag. Mötte upp med Emma, Stina & Lovisa. Emma drar till Aussie ett tag nu så fick bli lite av ett hejdå grejs. Vi drog oss ner t hamnen men kom inte hela vägen utan fastnade halvvägs.

Drog sen på lite sista rean spaning, hittade ett par byxor jag spanat in ett bra tag nu på superrea! Tjuho

Nu väntar jag på att Charlie ska somna sen ska jag hem till Linn & dricla te, PUSS

Likes

Comments

BARCELONA, KLÄDER

Favvobar med en favvoperson i favvostad

//

33/45 med Emma i Barcelona

Hur fin är inte tröjan??? Köpte i våras någongång, tröttnar aldrig.

Likes

Comments

STOCKHOLM, TANKAR

Trevlig kväll ink öl & cava. Kollade bort & drömde mig bort för många gånger. Kände mig tom. Kunde traska i evigheter. Energin var på toppen, men jag vill ha mer än det här, på ett dansgolv hemma. Dehär är inte hemma längre.


Håller handen & de är mysigt & hur jag saknar de två. Men nej, dehär är inte hemma längre.

Likes

Comments

Lördagen bestod av att hänga med Stina, dag och kväll. Men hann oxå säga hej till Eddie en snabb stund. Stina och jag drog en enkel barrunda igår, 33/45 och Nevermind fick de bli. Stack hem strax efter 2, kroppen var trött så bangade några timmar på dansgolvet.

Vaknade svintidigt av någon anledning. Slog på den drygt 3h långa filmen, Schindlers list. Tips! börjar bli mer av en filmperson. Har aldrig tidigare klarat att kolla på film, tror det har varit för många stressmoment i luften och har typ aldrig tidigare haft 100% tid till det. Hur som, stack ner till stan efter det. Mötte upp Emma och Stina. Vi drog ner till hamnen och käkade på La Fresca vid Barcelonetan. Alla beställde in cheeseburgare och det var supersmarrigt, billigt och gott!! Efter det fick någon av oss en ide om att dricka cava, så de var next upp. Vi drog hem till dem och fastnade där några timmar. Kom nyss hem och är supersuper sovredo nu.

Som sagt, söndagar här hemma äger.


PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

KLÄDER, ÄTA, BARCELONA, RESA

Söndag i barcelona innehåller för det mesta bakishäng, öl i solen (ibland kanske en fanta eller cola), bra människor. Överläggning vilket supermarceto man ska gå till, eftersom allt är stängt på söndagar. & även ibland en & annan marknad. Finns alltid marknader på söndagae här. Har fyndat lite på några, men vissa är piss. Förra veckan var vi på en mer fixad en, med foodtrucks, livespelningar, secondhand för överpriser i poublenou. Ingen söndagsångest här. Dessutom så drog vi till ett ställe som har allt för en euro på söndagar. Simpel tapas & sunkig öl. Går med glädje ner ändå.

Likes

Comments

TANKAR

Hej på er.

Slutade jobbet runt halv nio. Övervägde att stanna hemma eller traska neråt mot folk i rörelse. Blev en tur mot stan & är kvar här än. Har inga som helst planer inför helgen, och för en gångs skull känns det okej. Ikväll har jag gått omkring. Pratat med två nära polare en stund i luren, & forthoppningsvis hinner Cajsa prata lite med mig om en stund.

Kan inte riktigt släppa tanken att jag sitter ensam en fredagkväll, utan att en enda känsla av ensamhet spökar i kroppen. Vet inte om stoltheten över det faktumet eller chocken slår högst.

Likes

Comments

Hej

Fan vilken dalig helg. Haft så otroligt kul men även skakat & velat dra långt åt helvete. Kom hem för några timmar sedan, kankse kl 5. Har inte varit hemma sedan i torsdags. Drivit omkring & umgåtts med folk jag gillar, som jag gillar så mycket. Dansat till funkig tekno tills solen gått upp. Sugit in varje sekund av solen jag kunnat, på gatan & takterasser. Myst & pratat rätt mycket.

Likes

Comments