Idag är det fredag​, men jag red då Dulle igår men hann inte skriva om det igår kväll<3

Gårdagens pass var hon helt underbar, red barbacka och hade lite bommar. Hon var förvånansvärt lugn, trodde att hon skulle vara extremt pigg pga väder och att vi red barbacka, men det var hon inte. Denna vecka hade vi lite markarbete, upphöjda galoppbommar. Hon var väldigt duktig. Nästa vecka ska vi hoppa, förmodligen huset. Och självklart kommer jag att skriva om det. 

Nu måste jag återgå till min lektion<3 Hejdå 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Idag är det då onsdag, och jag hade ridning. Precis som jag hoppades hade jag sparris. Det var we. För er som inte vet var we är så är det alltså typ westernridning, vi hade en tjur som man skulle rida bredvid med lans i skritt trav och galopp. Hon var väldigt duktig på det:). Däremot på skänkelvikningarna var hon lite stel, men det var inget stort. Efter passet fick hon en välförtjänt morotsbit. Väldigt nöjd med henne idag. 

I morgon ska jag åka ner till Dulle, vet inte riktigt vad jag ska göra men det blir nog lite markarbete<3. Kommer självklart att skriva om det efteråt. Nu måste jag avsluta, hejdå!

Likes

Comments

Hej, just nu har jag rast så jag passar på att uppdatera. Idag ska jag rida i efter skolan, hoppas på sparris. Har inte riktigt kommit på mer vad jag ska skriva:/ Kommer iaf att skriva om passet i kväll. I morgon kommer jag att skriva om mitt och Dulles pass.

Idag har jag och min klass varit och åkt skridskor, det var faktiskt ganska kul även om jag verkligen inte kan åka. Vi har precis kommit tillbaka och jag ska snart ha lektion, nu måste jag avsluta. Hejdå<3

Likes

Comments

​Hej! 

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja men detta är då min blogg där jag kommer att uppdatera från och med nu<3

På denna blogg kommer jag mest skriva om mig själv och min medryttarponny Dulle. Men jag kommer även att skriva om lite annat också. 

Själv rider jag två ggr i veckan, en på Tyresö ryttarförening och en Vid Uddby gård. Dulle är en b-ponny som jag rider 1 gång i veckan, jag rider alltså henne på torsdagar. Hon är ett 13-årigt russ sto med mycket energi! Mina favvo ponnys på ridskolan är Snow och sparris. Sparris eller cherokie sparticus är ett fuxfärgat sto på 11 år. Hon är 138 cm hög och är importerad från Danmark. Snow eller orchid's snowberry som hon egentligen heter är ett 16 sto, hon är en gulbrun korsningsponny med lite new forest i blodet. 

En annan rolig sak är att snow är dräktig och fölar om ett tag, själv vet jag inte särskillt mycket om detta men tycker att det är väldigt roligt. 

Aja, det var lite om mig, men nu kan jag inte skriva mer. 


Likes

Comments