Nu har vi varit i California i 5 dagar. Det har varit hur fint som helst hittills. Men den platsen som har vi har gillar bäst är Marro Bay. Vi var helt oberedda och tänkte bara sova i denna stad. På kvällen gick vi ner till hamnen för att äta och det var helt otroligt mysigt där. Vi såg sjö lejon och uttrar. Sen satt vi och åt skaldjur medan solen gick ner. En perfekt kväll. Vi var även på premium outlet tidigare denna dagen vilket också var riktigt kul. Jag köpte en massa kläder. Igår såg vi även sjölejon som låg uppradade på stranden lägst High way one. Nu är vi i Monte Ray och ska snart gå till akvariet, hoppas på mer fina bilder därifrån.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Den 11 juni började våran resa till USA. Ursprungligen hade vi ett flyg som bara skulle mellan landa i London men det planet blev inställt. Så då åkte vi en dag tidigare och sov en natt i London vilket var super fint, känns nu ännu roligare att åka dit om 2 veckor. Sen tog vi ett 8 timmars plan till Las Vegas. Tyvär hade vi inte tid att lämna flygplatsen men staden såg ut att glittra. Efter de behövde vi ta ett onödigt kort flyg till Los Angeles. Nu har vi hyrt bil och tänker bila mellan La och San Fransisco.

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från en helg i Borås! Jag och klubben var där och tävlade. Det bar verkligen mysigt även fast de var så regnigt. Själva tävlandet gick sådär, det var bara fjärils loppen som gick bra. Men nöjd med det är jag ändå. Även fast det var kul att vara där så är jag glad att det är över för nu har jag sommarlov!! YEY! när jag skriver det här sitter jag i London och väntar på ett plan som ska ta mig till Las Vegas (kommer komma upp bilder snart). Sen där ifrån så byter vi till ett plan som går till LA. Om 11 timmar är jag där! Så taggad

Likes

Comments

Är nu hemma från en helt underbar midsommar med familj och vänner. vi hade seglat ut till en riktig paradis ö i skärgården. vädret var helt otroligt fint, 24 grader och inte ett moln på himlen. på kvällen grillade vi i solnedgången.

Likes

Comments

Nu är en grym usm vecka över och det var verkligen så kul. Det var verkligen kul att spendera veckan med vänner och klubben. Vädret var väldigt växlande då de regnade ena minuten och var soligt andra. Jag presterade inte riktigt som jag ville men jag är hyfsat nöjd ändå. Nu är det bara en veckas träning samt en helgs tävling tills jag får sommarlov!

Likes

Comments