Hej hörrni!

Ska bli bättre på att lägga upp saker på bloggen men har inte riktigt kommit in i det ännu... jag jobbar på det (haha).

Igår (fredag) gjorde jag inte så mycket, hade lagjobb hela kvällen vilket var lite halv segt med tanke på att hela fredagkvällen gick bort av de... men efter lagjobbet följde ändå Felicia med mig hem och vi satte upp våra nya gardiner i lägenheten, det blev såå fint! Känns som ett helt annat rum. Efter de blev klockan rätt mycket så Felicia åkte hem, fick ändå en mysig kväll trots allt!

Imorse var jag och kollade på min innebandymatch, vi förlorade så det var lite surt men vi har en ny match imorgon så får hoppas på ett bättre resultat då! För er som inte vet de så är jag skadad och har varit det sen i januari... men på måndag ska jag ha ett möte med min läkare och förhoppningsvis få ett bra besked och komma tillbaka till innebandyn igen! (Kan skriva mer om det i nått annat inlägg) efter innebandyn åkte jag och Ramsus och kollade på när hans vänner spelade hockey, och sen for vi ock hämta thaimat som vi skulle äta till middag! Finns det nått bättre än thaimat?? Det är så gott!

Nu ikväll hade vi bara tänkt att ta det lugnt! Felicia och Jacob kanske kommer förbi och hänger med oss men vi får se hur kvällen slutar. Annars blir det väll bara att chilla hemma och se en film med Ramsus!

Hoppas ni också har haft en bra helg!

Puss och kram, ElsaGillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229