Hade en helt okej kväll hos vänner på ett annat ställe än mora. Hade kunnat varit hemma men det var okej det där också. Hade det trevligt och sånt. Inget mer med det.
Är fortfarande kvar i sängen och ska byta om innan jag åker till m&m's dansskola. Var lite längesen jag var där, men är man sjuk så är man. Hoppas på att få hit nån som vill kolla såna där skräckfilmer sen, gillar sånt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Är jätte trött efter barndiscot, tror det blev bra. Det var väldigt roande iallafall, barnen gillade också säkerligen det.
Mina fötter värker och jag äter just nu, helt underbart med mat eftersom det inte funnits nån tid att äta. Men det gör inget, äter trottsallt just nu. Hade det faktiskt rätt trevligt med vänner även fast jag har varit ganska nere idag, och då jag inte mår bra går det ut i ilska och irritation.
Men lyssnar på härlig musik och leker med såna där små lysrör, färgade. Gulligt.


Isac, söten.

Likes

Comments

Ska somna tidigt idag, jag är trött och då sover man. Tog spruta igår, det gick bra. Jag är inte nålrädd. Helgen blir bra också, det är underbart.
Man måste inte hålla ihop för att man ska kunna göra saker med varandra, umgås och ha trevligt. Vilket du inte förstår, väx upp och du märker det själv tillslut, men nu är du bara ett barn som går förvirrat överallt, snart är du här, där jag redan är

Ska göra standarden och kolla på film innan jag somnar, sånt är skönt. Ögonlocken faller neråt och nu ska jag sova.Där ser jag sur ut fast jag varit riktigt glad idag. Har varit glad fast det inte går bra, men jag är glad och jag lever med ett leende på läpparna, utom på den här bilden, en misslyckad såhär såg jag ut idag bild.

Likes

Comments

Bara för att jag också kan vara riktigt coolen med en luven. Plus att jag ser ut så just nu, rutten och sånt där. Men jag är trött och ska faktiskt sova snart har jag tänkt, så jag orkar imorn utan att somna på lektionerna som jag vanligtvis brukar göra. Men egentligen gör det ingenting, för sova är härligt. Godnatt osv.

http://picasion.com/

Likes

Comments

Har varit i skolan, blev godkänd på so-provet, kändes fantastiskt med tanke på att nästan alla de andra inte blev godkända. Gjorde omprov på musik, nu gick det bra. Var på ett kort lucia möte, ska samarbeta med en till skola det här året faktiskt. Hade polen möte, nu är allt klart inför fredagens barndisco.
Har umgåtts med Elin, det var längesen och därför var det riktigt härligt, just idag. Behövdes.
Lyssnar på musik just nu och kollar på min glass som är slut, mamma åkte och handlade mcflurry, gillar för övrigt inte mcdonalds men den här glassen var riktigt god. Vill dessutom ha mer. Men annars är allt bra, helg snart, därefter höstlov, känns underbart.


Ser ut såhär, eller gjorde iallafall imorse. Nu ska jag läsa på till spanska prov imorn, om jag inte somnar. Kanske blir film och sova trottsallt, känns mer logiskt just nu.

Likes

Comments

Brukar alltid tänka på de där facebook statusarna: Nybäddad säng, nystädat rum, nyduschad, godnatt!
Och då tänker jag att, jaja kanske man inte behöver skriva det på facebook för så härligt är det inte. Men nu vet jag känslan, den är underbar. Dubbelmoral där. Är trött och trodde att prettylittleliars avsnittet hade kommit ut tills ikväll, men de hade det inte. Så blir film med ett stort glas mjölk istället. Älskar mjölk. 

Vill bara krama dig och säga att allt ordnar sig, men jag vet inte hur jag ska göra något jag aldrig gjort förut, så snälla säg att du vet det själv, att allt fixar sig hur som helst, allt är fint ändå. 


Nu ska jag begrava mig i en annan fantasivärld med min mjölk, godnatt. 
 

Likes

Comments

Har vart i skolan, slutat tidigt, vilken är skönt. Har nu städat och rensat min byrå och garderob, det behövdes verkligen kan jag säga. Nu var det klart och jag kan slappna av, skolan är sånt som fixar sig ändå, vilket jag tror på. Och det är bra. Finns så mycket som gör mig glad, allt. Det runt omkring mig, det runt omkring dig, allt gör en glad. Annars skulle man sitta där nere i en deppression utan någon vidare omtanke. 
Men det spelar inte så stor roll, för ioförsig tänker man i första hand på sig själv, helst gör jag det inte, men ibland gör jag det också. Inget mer med det egentligen, föddes såhär, för mig själv liksom. Men föredrar att dom som får mig att må bra, att dom alltid kan le utan någon vidare ansträngning. 
Jag lever. Har lite ont i halsen, men förhoppningsvis går det över snart. 

Det är höst och jag gillar det. På fredag ska jag vara läskig på ett barndisco, samlar pengar till tolerans resan och det är bra. Det blir intressant, hoppas bara jag är pigg så mitt humör är på en högre nivå än vad det brukar vara på fredags kvällarna. Har haft ångest länge över att det blir kallt och sånt, men det stoppar inte mig. För jag lever lika fint nu också, som i somras, fast med finare kläder nu då. Det är underbart. Mycket roligare med kläder på hösten och vintern. Inte för att jag går naken på sommaren direkt, men mer det här med mode som dom flesta intresserar sig för. Visst är det roligt med det, men kan ärligt säga att mitt största intresse här är musik, musiken är det enda som gör att jag finns, här och nu. Jag kan le och må bra till den. Alla låtar ger mig nånting, nånting bra. Tror det gör det till varenda person egentligen. 

Kunde inte sagt det bättre själv, faktiskt. 

Bara för att det är en riktigt gammal bild, men mest för att jag saknar min älskade Zenta. 

Likes

Comments

Sitter i mitt rum, ensam, med musik. Det är bra. Lyssnar på det som gör mig glad, hör på det ofta. Mitt rum är mörkt just nu och jag gillar det, har alltid gillat mörkret men levt för mycket med det under de senaste fyra åren, ha haft ljus i ett halvt åt, skönt med lite variation. 
Har varit i skolan och det var skönt, faktiskt. Men när man varit hemma en vecka är det ganska bra att få komma tillbaka till skolan, höstlov nästa vecka, det ska bli fint. Har bara levt in i fantasins värld nu på eftermiddagen, kollat på film. Men själv anser jag att fantasin kan vara just det man själv lever på, jag lever bra och jag vet att dom flesta gör det. Men dom ser det dom inte har framför det dom har, det är trist. Jag gör inte det, jag glädjer mig åt det jag har och det får allt att glittra bara jag tänker på det. 

Vet inte varför, men det där är nog en av de bästa citaten som finns. 

Likes

Comments

Har varit hemma en hel vecka nu. Det tyckte jag inte om. En extra vilodag idag. Ikväll kommer en galet fin vän, Evelina. Imorn åker jag till borlänge med Moa och det ska bli trevligt. Har sett sliten ut i en vecka snart och gör det fortfarande, men det är okej.


Ser ut såhär just nu, har på mig en skjorta men ska byta till en tshirt. Ska åka och köpa hårfärg också, det behövs.

Likes

Comments

Är hemma idag också. Vaknade upp och mådde bra igen, penicillin är bra saker. Funderar på att göra amerikanska pannkakor till frukost, men jag gillar inte ens pannkakor. Vem vet, kanske är gott ändå?
Konstigt nog är jag nog hellre i skolan än att vara hemma och vara sjuk. Blir nog skola imorgon. Idag ska jag vila och börja kolla på supernatural igen, var längesen nu.
Fick ett gulligt sällskap nu på morgonen, Isa. Blir glad av henne.


Svartvit bild igen? Men det får bli så, helt okej.

Likes

Comments