Header

Jag, Maja, Mathias & Alice bokade i helgen en liten weekend till Rom i slutet på Maj! Känns som om det kommer vara behövligt med en liten paus då och istället äta risotto och dricka vin i ett vårigt Rom. Kommer bli fantastiskt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagarna som går, Outfit

Blazer och polo - & Other Stories, väska - marknad i Barcelona , örhängen - weekday

Klär mig fortfarande för kallt men jag trivs i det. Det ironiska är att jag klär mig för varmt på sommaren, varför är det inte bara höst/vår året om? I helgen träffade jag hur som helst Hedda och Maja och åt sushi i lägenheten inne i stan! Några kompisar kom till oss och vi drog till dom lite senare. Hade verkligen trevligt! Igår år jag middag hemma hos Mathias och drack vin med Maja och Agnes men blev inte jätte sent då jag jobbade idag!

Likes

Comments

Dagarna som går

//Fiena kompisar // Mina alldeles för smutsiga angel suede på pom och flora's toalett // jag idag //

hej på er! I Fredags sågs vi först några hemma hos Minna och åt middag och drack lite vin innan vid drog på en hejdå-fest hemma hos hennes kompis. Det var kul men som jag sagt tidigare är jag inte så bra på att festa på fredagar haha, är helt slut! I lördags vaknade jag hemma hos Maja på Lagnö och gick en promenad och bakade semlor! Är så peppad på att Januari ska ta slut då det ät en väldigt deppig månad. Februari är kort, det börjar bli ljusare och vi ska åka till Paris, så börjar se ljuset i tunneln igen haha ;)

Likes

Comments

Mode

Jag lyckades igen! Lönen befann sig officiellt på kortet i nästan 10 hela timmar - rekord! För att ease my guilt så måste jag ändå säga att den här kappat från the frankie shop är perfekt för senvinter/vår temperaturen och dessutom väldigt snygg och stilren! Nu känns det bättre.

Likes

Comments

Dagarna som går, Outfit
Stickad tröja: Acne studios, svart kashmirpolo: & other stories, netbag: Chêne

I fredagskväll gick jag, Maja och Matias ganska spontant på call me by your name på sture biografen och det var verkligem så mysigt! Bio är väldigt underskattat, speciellt på fredagskvällar då ingen (jag) orkar dansa och kröka haha sånt sparas till lördagen. Denna lördagen blev det för visso inget festande men åt middag och drack vin med Alice, Maja och Minna vilket var både trevligt och gott!

Likes

Comments

Jag är verkligen en sån tjej som planerar vad jag ska köpa innan jag ens hunnit lämna landet. Har i alla fall kickat runt lite och ska hålla ögonen öppna då dessa butiker har fysiska butiker i Paris! 

Likes

Comments

Dagarna som går

LIVETS nyårsmiddag // Maja på Paradiso // 07.00 och nyvaken

Mitt jullov har inte varit helt fantastisk men inte heller tråkigt, så helt okej antar jag. Har iaf lyckats ta det lugnt vilket verkligen var det jag behövde! Känns bättre nu faktiskt! Nyår var kul men oklart! Åt först som ni ser supergod middag i saltis, sedan tog jag en taxi till en fest i nacka och firade in tolvslaget innan jag och Filippa fortsatte till bromma. Lite splittrat men lyckat! Nu i slutet va vi en sväng uppe i fjällen där jag han uppleva riktigt vinter med riktig snö och vita karlfjäll, alltid lika fint och fridfullt!

Likes

Comments

Inspiration

Gott nytt år!! Jag är så sugen på att tatuera in en liten men harmlös tatuering, new year new me ;)) ! lol verkligen inte men kan tycka att det skulle vara lite fränt att göra någonting i stil med den på bilden! I'll keep u posted ;)))

Likes

Comments