Världens godaste sushi!!!

Hej på er! Jag har haft en toppen lördagskväll med sambon och hans syster som kom besök! Det blev två filmer, sushi, popcorn och lite godis, blir inte mycket bättre än så va?🤤 För sambons del blev det dock ingen sushi utan en redig Kebabpizza med pommes. My favorite kind of pizza annars men jag drog faktiskt till med sushi California rolls och 6 nigiri sushi, 3 Avokado och tre med räka, ingick även en misosoppa!!! Dock orka jag inte äta upp allt och gick i matkoma😂 Men allt var grymt Gott!!!

Provade en ny restaurang denna gång och det blev faktiskt ”Willais kitchen, taco & grill” sååååå god sushi!!! Den va himelskt, helt fantastiskt god!!! Asså wow! Bästa sushin jag smakat!!!! Om ni har vägarna förbi Mariestad eller bor här i lilla Mariestad! Beställ California maki för WOW SÅ GOD!!!!! Vi valde även faktiskt och ta med så vi kunde se våra filmer hemma som vi valt!!!

Kan rekommendera den första som vi såg ”SPY” otrooooligt bra film med den fantastiska skådespelaren ”Melissa McCarthy” hon är ju så himla rolig!😂 alla filmer hon gör blir ju kanon!😂
Men den andra vi såg ”Central intelligence” får Doch tummen ner :/ bra skådespelare, The Rock och Kevin hart som båda är såååå roliga. Men filmen va lite för utdragen och invecklad för oss speciellt när man va så trött som vi nu är😂

Men gillar ni action komedi så har ni här två filmtips!! Nu är det dock dags för gumman o krypa ner i sängen så hoppas jag ni haft en lika bra lördagskväll som jag!

Kram på er

#bestofnouw #nouwinfluencer #nouw #nouwinspo #nouwblogger #blogg #sushi #saturdaynight #mys #myskväll

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229