Love yourself

Jag har tänkt mycket på en sak... För ett tag sen bråkade jag med vänner, förlora vänner hit o dit och fick nya. Gick igenom saker/ gjorde saker förmodligen de flesta tonåringar har gjort och kommer o göra.. Exempel pojkvänner/vänner/familj, de flesta gör saker.. Right ?
Så varför va jag av alla som gjort saker va tvungen att få skit för det? Varför va jag tvungen o förlora vänner på att jag umgicks med fel umgänge? Varför var jag tvungen att må dåligt över allt?
Jag har tänkt mycket på detta och kommit på..
Alla förändras.. Man kan inte bara säga till någon, "du har förändrats". Det e klart jag har förändrats, det gör man hela livet man kan ju inte ha den hjärnan man hade när man va 12 nu? Man förändras hela tiden, man hamnar i fel umgänge, man slutar umgås med vissa och börjar umgås med andra. Och visst är det tråkigt när vänner lämnar men då är det bara inse att dem va inte för dig. Jag ville just göra detta inlägget för och få ur mig det jag tänkt på och till ni som nu läser min blogg vill jag bara säga att: Ut i världen!, Upplev! "(men inte för mycket utan till en gräns och tänk efter noga på er själva, eran hälsa o nära o kära innan ni gör något dumt som ens är åt hållet dumt!!!)", man gör misstag men man lär sig av dem med och det e såhär livet är och om inte jag vart med om allt jag nu varit med om hade jag inte varit den person jag är idag. Och jag är så tacksam över att jag blivit den jag är idag och skulle inte vilja ändra på något för det jag gick igenom har också lett mig fram till personerna jag umgås med idag som är så sjukt underbara människor och som jag är så sjukt tacksam över att jag har och ser bara ljust på framtiden nu och hoppas att det är fler än jag som är sugen på vad 2016 har att erbjuda!

Lite oklart inlägg kanske men ville skriva detta! Kramar <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229