KAOS på ditresan till Turkiet

Hej på er, jag skrev för något inlägg sedan att jag skulle skriva om min och min sambos (Edvin) resa!
Så nu var det dags!! ❤️

Del 1:

Vi började med att åka bil, där vi fick först fick skjuts till Skövde från lilla Mariestad där vi bor. I Skövde klev vi sedan på ett tåg som gick mot Arlanda flygplats!

Vi kan säga att resan började väldigt intressant då vi halvvägs till Arlanda blir livrädda för hela tåget skakar till och vi hör en smäll. Det kommer då en röst från högtalarna som säger ”vi har nyss krockat med ett större djur”. Vi blir kvar där ett bra par minuter ca 30-40 minuter innan vi rullar vidare och rösten från högtalarna ännu en gång gör ifrån sig ett ljud och säger att ”tåget är helt och det är inget fel på det, djuret vi krockat med är en större älg”.... :)))) ni kan ju föreställa er våra miner och chocken då🤣

Men hela tar vi oss fram till Arlanda där vi får vänta 4 timmar på att flyget skulle lyfta, så vi åt lite McDonalds, edvin tog en öl och vi träffade på en finsk gammal man som tävlat i löpning i många år, massa olika länder, SM, VM och allt möjligt. Riktigt häftig hur man kan träffa folk och inte veta något om dem, för att sedan få höra hur deras liv sett ut och bli riktigt imponerade. Tänk vad mycket människor det finns med så olika liv och olika berättelser?? Helt sjukt! Därför jag ofta kollar på människor och kan tycka det är kul om man är på stan med mera för man vet så lite och det lilla man vet och går på är oftast utseendet men därbakom finns ett helt liv! Imponerande

När väl väntat i vad som känns som en evighet... ska vi ÄNTLIGEN gå på planet! Men.... vart är mitt pass??? Vart är min mobil???? Vart är min väska??????? Jo då har min guldfisk hjärna med IQ fiskmås glömt väskan som både mitt och edvins pass, mobiler, biljetter, ALLT I på olearys lite längre bort på gaten... jag fattar inte hur man kan va så glömsk???? 🤯Men det är jag i ett nötskal🤓 Som tur låg den kvar med allt i välbehåll!! Hos tre män som skrattar till lite där jag kommer springandes och säger att: Det va nog ganska viktiga saker där i va??😂 ”Ja” 😬svarar jag och ler och skrattar till innan vi börjar springa tillbaka mot gaten för att hinna med vårt flyg.... sååååå himla pinsamt, både mot männen och alla som såg oss springa hahaha för gud vad vi sprang!!! Vi sprang som dårar!!! Så pinsamt!!!


Så kul att kolla tillbaka på dit resan och bara skratta åt oss själva idag!!!😂 Men då var det inte så kul, det kan jag lova😬 (och ja vi hade matchande outfits på oss på resan dit, hahahha vi tyckte det va lite gulligt så kunde vi hålla koll på varann😂👍🏻)

Hoppas ni tyckte det va lika kul som jag gör!

Som sagt va detta bara del 1 av resan och mer uppdatering kommer!

Hoppas ni haft en bra dag! Kram på er!

❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229