Jag är HELT färdig med Paradise Hotel

Hej på er!! Lite sent ute men alltså jag kan inte släppa ph-finalen??? Vad hände där???? Kom och tänka på denna nu när jag och sambon satt framför tvn i soffan och kollade på JLC då dem prata lite snabbt om ph-finalen i ett av sina senaste youtube avsnitt. Jag kan ärligt inte fatta att Marcelo vann???? VANN???? Och hur han kan anse sig spelat ”bra”? BRA???

För det första, spelar man bra om man spelar på andras känslor
2: Spelar man bra om man ligger med massa tjejer och får dem att känna sig speciella för honom men sedan hugger dem i ryggen
3: Spelar man bra om man schasar iväg en tjej som en hund och beter sig som ett svin mot henne för att sedan vara gullig och ligga med henne när han behöver hennes hjälp i spelet
4: Spelar man bra bara för man har sjuka kunskaper av att manipulera människor

Jag vet inte med er men för mig är detta sjukt. Jag har följt ph i så många år men jag undrar lite om hur man kan sända detta? Sedan känns det lite som att denna kille fått så många förmåner för att kunna ta sig till finalen i spelet, nästan som det varit lite, förlåt men kan man säga ”riggat”???
Så han kan fortsätta svina runt??? Fanns det inte regler i huset? Varför blev inte denne deltagare utkastad???

Det känns som visar man sånt här uppmuntrar man ju bara det beteendet hos killar, för vad är det för förebild, vad sätter det för tankar i killar huvuden?? Att det är okej att behandla kvinnor så??? Att man kan vinna 500 000 kr på att bete sig så??? Ganska sjukt faktiskt. För att sedan innan han vinner pengarna ligga med en tjej och lura henne att dem har något för att sedan ta hela vinstsumman själv????

Man vet själv när man blivit sårad av killar på olika sätt och känslan i hjärtat är bristande, man känner sig äcklad, sårad, otillräcklig och självkänslan hamnar på 0. Men att bli sårad på detta sätt, att lurad på så mycket pengar och att veta allt som sagts är lögn, att allt vart en fasad och att sedan komma hem och se hur han behandlat alla tjejer, jag kan inte ens sätta mig in i att känna så, att känna hur alla dem tjejerna känner när dem kommer hem och ser det??? Jag blir mörkrädd för oss tjejer asså.

Sen när man fick höra att han grät på finalen så tänker man att nått vettigt kanske finns där? Nää då :)))) då gråter han för att ingen firar med honom för dem tröstar Erika????? Tro fan att dem gör det??? Vad trodde han själv??? Hoppas iallafall att han kunde va lite man o betala tillbaka dem pengarna han lånat av sitt ex.

Det är även oförståeligt för mig hur dem deltagare som stod bakom Marcelo och röstade på att han o Erika skulle vinna, kunde stå där. HUR kan man tycka att nån med så dålig kvinnosyn kan få ens förtjäna att vinna????? Att ens tycka att hans sätt o vara i tv är ok??? Att han ens fick vara där, o att unga killar får se detta???? Och Fredrik som väljer detta och honom för att kanske få lite pengar framför de bättre förebilderna Helen och Adam??? Som vad jag anser inte gjort något fel som bara spelat rent och kanske skulle kunna ha lite mer vettiga anledningar till pengarna än Marcelo. HALLÅ???? Hur pengakåt kan man vara???

Sen förtjänar ingen hat. Absolut inte! Men att dem kanske får ändra sin syn på MYCKET.

Va tvungen o få ur mig detta, min tid framför Paradise Hotel är över. Inget jag vill ta del av och stödja för oss kvinnors och ungdomars framtid. Sen finna det ju dem som säger att ”det är ju ett spel” men gör det verkligen alla dessa handlingar okej, då har man en verkligen en annan moral för jag tycker inte att dem orden rättfärdigar något. Sen ni som säger att ”tjejerna får skylla sig själva” HUR kan dem göra det??? När dem inte vet något, ser något vad han gör? Klart vi tittare ser det??? Men dem gör inte det, dem är där i timmar i huset.... vi ser minuter.

Förlåt för argt inlägg och dålig energi, men jag är en som står för vad jag tycker och tänker och detta är något som behöver komma ut.

Hoppas ni haft en grym helg!

Kram på er❤️


Ville lägga in en bild för ville inte att det skulle se så argt och tråkigt ut😆 så tog en bild som vi tog utanför vårt hotell i Turkiet när jag o sambon var där! Hade tänkt o göra ett inlägg och det faktiskt! För det var ganska nyss vi var där och har roliga saker att skriva om därifrån! Så där har ni något och vänta er☺️

#nouw #bestofnouw #nouwblogger #blogg #paradisehotel #paradise #ph

Gillar

Kommentarer

Familjelivmeddiagnos
Familjelivmeddiagnos,
klockrent, jag kollar inte ens på det programmet för det är så sjukt och vidrig hur dom beter sig och så precis som du säger får sen en summa pengar för det.
Fattar inte heller att det kan sändas, men det är väll så samhället är lite idag.
Nä fy och skäms på dom och 👍👍💪💪
till fina dig ♥️ ♥️
Vill gärna dela detta i ett inlägg på min blogg om det är ok.. ♥️♥️♥️
nouw.com/familjelivmeddiagnos
ElsaLouise
ElsaLouise,
Ja det är verkligen sjukt! Samhället är sjukt!😦 ja det går Jättebra!! Men om du skulle kunna nämna att det kommer från mig!☺️❤️ läser din blogg och tycker den är så bra❤️❤️ Så roligt och blogga och läsa andras bloggar👍🏻👍🏻nouw.com/elsalouise
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229