Hej på er

Hej på er! Äntligen är jag tillbaka, känns bra och vara tillbaka på denna plattformen igen. Jag vet inte hur många gånger jag slutat och börjat med denna bloggen. Men nu denna gången är jag här för att stanna. Anledningen till att jag förut inte kunnat hålla igång min blogg är för att skolan tog upp mycket av min tid.

Det är mycket som hänt under mina 3 år som studerande student. Jag började gymnasiet, jag fyllde 18, träffade killar :))))) träffade helt fel killar :)))) blev lycklig, blev sårad. Skaffade nya vänner, blev av med några vänner. Träffade min nuvarande pojkvän❤️ Flyttade hemifrån med honom i 3:an, tog studenten och gick på balen. (Vilket de mesta jag tänkt o göra inlägg om, så fortsättning följer ;)

Jag gick samhällsvetenskapliga programmet på Vadsbogymnasiet och idag jobbar jag som vårdbiträde på ett demensboende. Som jag sa redan i 9:an var något jag som jag aldrig skulle jobba med men där tog livet sig en vändning. Då jag idag tillskillnad för 3-4 år sedan vet att jobbet innebär att hjälpa människor och att man gör skillnad.

Nu när arbetslivet har dragit igång och jag har flyttat hemifrån skiljer dig min vardag mycket mer ifrån än vad den gjorde förut. Det är inte längre att mamma lagar mat, mamma städar mitt rum, mamma diskar. (Har skilda föräldrar, bodde mest hos mamma, därav ”mamma, mamma, mamma”) Utan idag är det jag som gör alla dessa sysslor tillsammans med min sambo. Lite lustigt ändå när man tänker efter men ändå spännande att få skapa sig sin egen vardag men även ibland extremt jobbigt!!! Speciellt att dammsuga och diska då vi inte har diskmaskin i våran lilla 2:a utan måste göra allt förhand😂

Men iallafall för att komma till sak har min tid för bloggen ökat då det även finns mycket dötid av vardagen där jag i princip inte gör någonting så därför har jag hittat tillbaka hit.

Välkomna till min blogg ;)

Hello ;)

#bestofnouw #nouwinfluencer #nouw #nouwblogger #blogg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229