Ett inlägg till dig Älskling❤️

Älskling. Jag trodde killar som du inte fanns. Som får mig att känna mig som världens speciellaste tjej. Du överöser mig med komplimanger och berättar för mig varje dag hur mycket jag betyder för dig och hur mycket du älskar mig. Du stöttar mig i allt jag gör och tror alltid på mig. Och du ska veta att jag tror lika mycket på dig och mina odds är på oss. På natten kan du vakna och det första du gör är att dra in mig i din famn och krama om mig hårt så jag kan somna tryggt. Hoppas mina armar och min närhet när mardrömmarna faller in känns lika tryggt för dig. En dag med dig är inte som någon annan. Jag önskar att alla hade någon som dig. Som får en att skratta så man får ont i magen. För så kul som vi har tillsammans trodde jag inte va möjligt att man kunde ha. Du får en även att tänka på annat när man e arg och som till och med får en att le när det är näst intill omöjligt och tårar faller nerför en en kind. Du har ett hjärta av guld. Och en personlighet som verkligen är en på miljonen. Du är speciell. Du är verkligen inte som någon annan och ingen man släpper taget om. Det känns så overkligt att just jag har fått äran att träffa dig älskling.

Jag kommer alltid minnas första gången jag såg dig, jag tyckte du va snygg, men stämplade dig som en douge bara för sättet du klädde dig, men inte kunde du världens goaste snällaste nallebjörn ro för att du gillade märkeskläder. Jag tänkte att du inte var min tid värd. Men idag är du istället hela min värld.

Jag kommer även alltid minnas den gången jag svimmade på Olstorp, du lyfte och drog ut mig ut folkmassan och gav mig vatten. Det var den gången som ändrade hela min syn på dig, du va ingen douge som inte bryr sig om någon. Du va istället världens snällaste kille som bryr sig om alla. Du öppnade mina ögon för dig och efter det kunde jag inte slita dem ifrån dig. Dock trodde jag att då istället att du va för bra för mig och du tänkte detsamma. Men jag är så glad för att våra vägar fortsatte korsades och vi upptäckte att vi inte var För bra För varandra utan att vi var helt Rätt för varandra. Det sa ett riktigt klick när vi väl börja prata med varandra, du va en version av mig fast en manlig sådan och du va just vad jag behövde och vad som fattades i mitt liv och jag va detsamma för dig.

Du är den mest genuina och omtänksamma individen jag någonsin mött. Jag vet vad kärlek är, men detta är något helt annat. Jag aldrig upplevt förr. Ett år sedan idag som det blev du och jag och fler ska det bli, för allt jag vet är att jag bara vill vara med dig.

Tack för allt du gjort för mig och tack för allt du gör. Tack för att du finns.

Jag älskar dig

#bestofnouw #nouw #nouwblogger #blogg #love

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229