En RIKTIGT seg Måndag

Hej på er!!! Idag har jag nog aldrig varit med om en segare, tråkigare, gråare måndag.... Helt tyst på stan, inga folk ute på stan imorse när jag skulle gå och köpa ost... (varför är det osten som ALLTID tar slut???) Dock en del pensionärer inne på Ica när jag väl kom in dit. Det va jag och pensionärerna mot världen 08:00 mitt på morrn😂 Men det va trevligt ändå! Någon som hälsa, någon som log, akta på sig o sina vagnar så man kommer förbi, härlig feeling imorse verkligen! 🤣 För dem är nog få av människor som kan hålla humöret uppe och va trevliga, kanske för dem kommer upp tidigare och får i sig kaffe på morgonen som jag🤣 För det kan jag säga mina vänner, det svarta guldet är en viktigt för att jag ska kunna hålla en god ton och glatt humör så tidigt på dagen!😂

UPDATE på lunginflammationen.... Still sick my friends.. :) börjar bli långdraget dethär men jag kämpar på!😄 Sen när man väl är hemma och har nada att göra kan blev det att sätta igång 2 tvättar och betala räkningar.

So that’s pretty much it

Hoppas ni haft en lite roligare måndag än mig och om inte så hoppas jag ni haft bättre positiv energi än mig och att ni inte är sjuka!

Kram på er

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229