Del 2 Turkiet

Hej på er! Tänkte skriva nästa del av Turkiet resan!

Del 2: När vi väl satte oss på planet va jag jättenervös, jag tycker det är så läskigt att flyga och bara släppa allt, liksom att till o med släppa sina fötter från marken tycker jag är så otroligt läskigt och med det att få släppa all kontroll. Men när vi väl är uppe i luften brukar det gå bra! Dock att slappna av och försöka sova går inte!! För jag tänker att jag måste vara vaken och försöka hålla uppe planet med mina tankar😂👍🏻

Men flygresan gick ändå snabbt det tog 4 timmar och 30 min. Sedan va det att vänta på bagage, det tog sin lilla tid kanske 30 min och när vi äntligen fått dem och sätter oss i bussen (utan AC för dem glömt och sätta på den :)) får vi vänta 1 timma och 30 min för då är det 2 personer som inte fått sina bagage än av dem som ska åka med våran buss :) så där står vi på flygplatsen, i byxor och hoodie som vi rest i och 35 grader varmt och ingen AC på bussen :) trodde jag skulle dö av värme. Men när dem 2 sista passagerarna har anlänt så bär det iallafall av mot Marmaris våran slutdestination, vi va jättetrötta och helt slut. 01 började bussen rulla och dem fatta äntligen att AC’n va av o satte på den, TACK GODE GUD för det :))))

På bussen satt det även en guide som informera om vart alla skulle och hur man kunde ta kontakt med dem ifall man ville någonstans eller om man behövde något, det dem även nämner är att bussresan skulle ta två timmar, vilket vi INTE hade räknat med :) med en paus på en kvart :)

Men vi fortsatte kämpa på och 03:30 anlände vi äntligen till vårt hotell! Vi va så trötta o matta men kände oss väldigt äckliga då vi svettats så! Så det blev att slänga av oss alla kläder ta en varsin kalldusch och tvätta av oss för att sedan äntligen få lägga oss i sängen 04:00 och sova!

Hoppas ni gillar mina små snuttar om Turkiet! Sista/näst sista kommer snart! Kram på er❤️

På den lilla kvart paus vi fick! Babe försöker hålla humöret uppe! Köpt två liter vatten och väntar på att få rulla vidare i värmen! Slukade en halv liter med en gång!😂(Vi fick köpa vatten eftersom det inte går att dricka ur kranarna där nere! Vi har det ändå lyxigt med det i Sverige, man får vara glad över det lilla! ;))

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229