Alla <3 dag

Min morgon❤️ åt en god frukost med min kompis eftersom hon sov över till alla hjärtans dag! och sedan efter frukosten busa jag lite med min vovsing i snön!

Vi gick till kyrkan för min kompis skulle sjunga på två dop❤️ har inte varit på dop förut men det var jättefint! Barnen som skulle döpas var hur söta som helst! Och sen när man såg hur föräldrarna kolla på varandra och sen på bebisen så satt man bara o log <333

När vi va i kyrkan fick vi fika som de i kyrkan var så gulliga att bjuda på!! (Nej åt inte allt de fikat det är bara olika bilder på fikat vi åt😅)

När vi kom hem så åt vi fruktsallad o kollade på teenwolf vilket e en serie jag gillar jättemycket och min kompis med! Sen sov hon över tills idag!

Men eftersom det var alla ❤️ dag igår så var det en favorit som saknades extra mycket men han kommer hem snart, så får umgås extra mycket med honom då haha❤️

Hoppas alla hade en fin alla hjärtans dag o att ni umgicks med en fin vän som jag eller med favorit killen eller familj! Detta inlägg blev långt men ville ha med allt!
Hoppa ni läser nästa!
Puss o kram❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229