Halloj
Det är ju december nu som alla vet och det är såå drygt i skolan eftersom lärarna lägger alla prov, presentationer och ”viktiga läxor” sista veckan. Gahhh asså hur ska jag hinna med stallet och hästisarna dåå?

Har nån något tips på hur man kan plugga osv men ändå hinna med stallet varje dag?
Jag har ett noprov på måndag, engpresentation på tisdag samt ett nationella prov i svenska (+ en läxa som läraren säger att om man inte gör den i tid får man inget betyg i svenska) & sen jag har nåt annat soprov också😫 som nog de flesta vet så har jag en otrolig skräck/fobi för att stå iför andra och tex hålla ett tal. Hur får man bort det på typ 4 dagar?

Ha en bra dag:)!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Det var ett tag sen sist, sorrrrrry...
Idag blir det iaf en ponny att rida, planera lite eftersom jag är anmäld till KM på Fältis och jag behöver träna!!! Jag ska förmodligen prova en dessyrsadel idag! Jag kanske ska rida med Minna, vem vet?!
Jag är ju anmäld till KM och då tävlar jag LB:1 och vi är inte så förberedda för det men vi ska nog ta oss igenom det med lite träning!

Jag kanske ska vara med på pay&jumps framöver!!
Det är väl typ mina hästplaner än så länge!

Likes

Comments

Hej!
Jag kom inte på nån bra rubrik för detta inlägg. Jag har helt ärligt glömt att uppdatera.
Jag hoppas att ni haft det bra och har gjort nåt kul ! ? Själv har jag ju tillbringat mina timmar som jag haft ledigt i stallet, väldigt kul!!!
Det har inte hänt så mycket annat än det, eller jo skolan har ju börjat och det går över förväntan väldigt bra och det e faktist rätt kul!
Hejdå!

Likes

Comments

Hej
Jag skrev ju i förra inlägget att det var en tjej som skulle rida indy igår, och att det skulle komma ett inlägg om det men det blev inget igår för banan var hal eftersom att det hade regnat..

Vi ska tydligen nu inte heller åka till stugan vilket betyder, MER TID ÅT HÄSTARNA !!!!
Det hade ju varit kul men av olika anledningar så blev det inte av☹️

Det kommer ett inlägg senare idag tror ja. För idag så ska tjejen rida min lilla ponny! Beror ju som sagt på!
Ha en fortsatt bra dag!!
Hejdååå

Likes

Comments

Hejsan
Jag har bestämt mig att jag ska börja blogga igen efter ett tag. Jag vet dock inte hur ofta jag kommer blogga i början innan skolan börjar, men kommer nog kanske ett till ikväll eller imorgon, beroende på om jag får ihop tillräckligt med "material". Blir nämligen lite dressyr idag , men det är inte jag som ska rida! Ska försöka knäppa nåt kort och så!

Men det kommer också inlägg i helgen för vi ska till stugan och jag å syrran kommer förhoppningsvis bada, hoppa studsmatta och kanske spela lite fotboll. Ska även då knäppa nåt kort och så!!!
Hörs ikväll eller imorron!

Likes

Comments

Hej!
Som vi vet så har jag tagit en paus från bloggandet och det har varit härligt , inte nåt sånt men jag känner ingen direkt tvång eller att jag får idétorka.
Jag undrar därför om ni vill ha lite bilder eller nåt från tex hoppningen för någon dag sen, gilla isf bilden på insta eller skriv på snap! Då vet jag om ni vill eller ej. Jag vet inte men det känns konstigt att skriva ett inlägg liksom, det var över en vecka sen jag tog paus och verkligen inte ens kollat in andras bloggar eller något! Men jag ska försöka komma in i en rutin snart igen då jag känner mig "redo" att börja igen. Som sagt så är det ju väldigt svårt för mig att komma på för jag har ju ingen fantasi eller nåt alls.. och det är just därför det blir det samma gamla vanliga liksom, som detta inlägg.. det blir inte så mycket variation vilket jag inte tycker är kul🙁

Jag var ju också tagit pausen för att det inte ska bli dessa dåliga inlägg med massa bortförklaringar hit å dit. Jag gillar inte riktigt det😟
Men innan detta inlägg blir alldeles för långt och långtråkigt så tänkte jag att jag skulle avrunda!
Typ Gonatt eller gomorron <3

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag för idag så är det Asses fördelsedag🎉🎉 (Eller Astrid)

Hoppas att du får en helt fantastisk dag med många kramar, presenter och kanske en god tårta!!
Vi har inte känt varann så värst länge men är typ varje dag i skolan!!! Du är en av mina bästa bästa vänner så jag vill återigen säga grattis på födelsedagen❣️🎉
Jag vet att min text blev kort men det är inte den som räknas❣️jag vet liksom inte ens vad jag ska säga, så obeskrivligt snäll, omtänksam, söt och sååå mycket mer😻

Likes

Comments

Hejsan!
Jag är inte på topp med bloggandet och orkar inte med den just nu så jag tar en liten paus för några dagar men kanske lägger upp någon bild bar för uppdateringens skull. Men jag "återkommer" när jag kommit igång igen!
Hoppas ni får en fin dag😊

Likes

Comments

Hej!
Hur mår ni? Vad gör ni?
Nåt speciellt som hänt på länge eller sistone?
Det var bara det jag ville fråga, hörs❣️

Likes

Comments

Hejsan!
Nu cyklar jag till stallet och kom och tänka på min min dröm/drömmar.
Jag vet att de aldrig kommer bli sanna men drömmar är drömmar liksom..
Min dröm är då att Solero skulle bli såld och sen ser jag honom åka iväg i en okänd transport eller deras egna! Jag kommer till pappa och ser honom men tror att nån annan köpt honom och flyttat in där men när jag frågar vems han är svarar pappa att han är MIN😻😻😻
Alltså att han blir min alldeles egen ponny. Denna bästa och fantastiska ponnyn🦄
Vi skulle utvecklas tillsammans och åka på tävlingar! Träna och ut och galoppera i skogen med sin dröm😻
Asså Omg det är verkligen det jag vill!!! Att få sin drömponny istället för nån annan❣️Kan verkligen göra att som finns å går🦄❤️

Likes

Comments