Supertidig morgon och napp-jakt

God morgon på er! Dagen har precis börjat här i snöiga arbrå, Liam och jag klev upp runt klockan 03.30 och jag har verkligen inte kunnat somna om, han sov ändå i nästan 5 timmar bredvid mig så jag känner mig ganska utvilad faktiskt.

Helgen har varit så otroligt mysig, på fredagen var jag och Liam hemma hos Nisse och Emilia i ett par timmar och julbakade, eller ja, jag övervakade när Emilia och hennes yngsta syster bakade då Liam tvärslocknade på mig och han ville absolut inte ligga på den bekväma soffan.

Lördagen spenderade vi först i flästa hemma hos svärföräldrarna, Liams farbror, hans flickvän och ett gäng av hennes systrar och lilla kusin var också där, dessutom var hans tremänningar också där. Dagen spenderades även där med bakning som jag inte heller kunde delta i, Liam har nämligen en extra mammig period just nu. Men jag hjälpte till att lägga ner alla munkar i plastpåsar så jag var ju inte helt ohjälplig!

På lördagskvällen åkte vi till Basse och Lina och åt tacos, det var verkligen längesen vi umgicks så mycket, jag älskar verkligen att bara sitta ner med vänner och äta eller dricka kaffe, prata ikapp liksom.

Igår var tanken att vi skulle åka på julskyltning, leverera inbjudningar till Liams namngivning (ÄNTLIGEN klar med alla) och julstöka hemma. Men Liam var grinig, jag hade vaknat på helt fel sida av sängen och Berka är ju typ på gränsen till att vara Grinchen så vi stannade hemma. Mot kvällen var jag äntligen på bättre humör så vi tog en lång promenad och handlade lite, jag har satt "roten" till Roman-sallad i vatten och har fått små sallads-bebisar redan som jag ska plantera i blomjord sen.

Annars då? I flera veckor har vi försökt hitta Liams favorit-napp utan framgång, tillslut köpte Bettan (Liams farmor) en ny napp och nu är även den försvunnen. Så gick vi på COOP i helgen och hittade exakt den nappen han använde mest, vi köpte en ny och NU hittade jag den första nappen under soffan, jag har säkert letat där typ 10 gånger men den har inte varit där, katterna har antagligen snott den och lekt med den på olika ställen i lägenheten. Nåja, nu har vi iallafall 2 favoritnappar av 3 upphittade, det måste väl ändå vara bättre än ingenting?

Jag är helt förälskad i Liams små ben! När han föddes var han ju jättesmal om armar och ben, den vikt han hade låg liksom om magen bara, jag trodde att jag skulle få en bebis på MINST 3.500 gram även fast han är 2 veckor tidig, men nej. Nu har han tjockat på sig rejält, i skrivande stund väger han garanterat minst 6 kilo, titta på hans söta ben liksom! Småvalkar överallt <3

​Planerna för idag (om Liam tillåter) är iallafall att göra klart knivstället jag började med i början på hösten, koka klart napparna (står på spisen just nu) och slänga i en maskin tvätt. Om jag hinner med annat också är det bara en bonus! Mamma kommer en sväng sen också så jag kanske kan lura henne att hjälpa mig julpynta lite. Så kommer min storasyster i helgen också! Som jag saknat henne, det blir första gången hon och Liam träffas också!

Gillar

Kommentarer