Så börjar en ny vecka

God morgon på er! Måndag igen och vi kör igång med en ny vecka, otroligt vad snabbt allt börjar gå nu, häromdagen låg jag i soffan och hormon-grinade att jag absolut inte kommer att klara av 6 veckor till av graviditeten, men tiden springer ju iväg och speciellt under sensommaren.

Jag har varit vaken i cirka en timme redan, kunde inte somna om när Berka for till jobbet och jag har haft massa konstiga drömmar hela natten, det är mer regel än undantag nu för tiden faktiskt. Plus att jag sprungit upp till toan cirka 500 gånger och varje gång har Ozzy skyndat sig att ta min plats i sängen, så jag har snällt fått flytta på honom, inte så uppskattat.

Menmen, tänkte uppdatera lite sociala medier, peta i mig något att äta och ta min åksjuketablett (hello morning sickness) innan jag rör mig mot jobbet, har dock sjukt ont i vänster sida av ryggen så jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig iväg, krypandes kanske.

​Men hörni! Maten från igår var typ det bästa jag ätit på flera veckor känns det som, farligt att äta så mycket gott ju, säkert därför jag mådde så illa när jag la mig, åt för mycket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229