Motivation

Mina dagar blir bara bättre och bättre just nu, och jag är fast besluten att låta dem vara så bra jag bara kan. Jag tittar ständigt efter sätt att förbättra mig själv på, just nu är målet att fixa ett stadigt sparkonto, mitt körkort och en lite mer uppdaterad garderob.

Jag använder internet som min inspiration nu, och inte bara ett sätt att fly undan vardagen på, för let's face it, det funkar inte så längre. En sak i sjuan när jag konstant satt framför GoSupermodel och chattade med internetvänner, nu är det inte riktigt så det fungerar längre, jag älskar mitt liv!

Jobbet går bra, jag har det superroligt hemma och jag umgås med familjen så mycket jag bara kan, jag lapar kärlek och ger tillbaka. Jag har spenderat helgen med att småstäda, tvätta och rensa garderoben i mitt rum på kläder jag inte använder alls, varken hemma, på fest eller på jobbet. Ska till Gävle nästa helg med mamma för att uppdatera lite, nya tröjor är ett måste och mina favoritjeans börjar ge med sig nu, trist, och dyrt. Detsamma gäller mina favoritskor, de överlevde nästan 2 somrar ändå, tappert kämpat.

Bjuder på lite inspo, kollage från polyvore.com, kläder jag drömmer om just nu! Sätter mentalt ihop outfits i huvudet!

Som ni ser är det väldigt blandat just nu, allt ifrån casually chic till sporty chic.

--

-- by julia-b97 featuring dressy tops

Aéropostale print t shirt, 82 SEK / Dressy top, 300 SEK / Off the shoulder blouse, 110 SEK / Red hoody, 89 SEK / Vetements straight leg jeans, 12 090 SEK / Paige Denim jeans, 10 720 SEK / Blue jeans / Steve Madden knee boots, 1 050 SEK / Vans sneaker, 515 SEK / Shoes / Givenchy bag, 17 285 SEK / JanSport tote handbag, 345 SEK

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229