Mardi

Halloj! Tisdagen har sprungit förbi och jag har precis satt mig ner i sängen för att slänga upp ett inlägg samt kika lite på film innan jag lägger mig. I vanlig ordning har dagen gått otroligt fort som sagt, även fast det kan vara otroligt skönt att det är helg på ett ögonblick är det lite ångestfyllt också, det känns verkligen som att en inte hunnit med någonting.

I helgen ska jag iallafall fira Sving och Leo, sen har jag inga andra planer, när jag kommer hem ifrån jobbet på fredag ska jag storstäda min skrubb, jag ska ju byta rum ganska snart så jag måste även rensa massa kläder och så.

Tog en trip med Lollo in till bollnäs efter jobbet, åt på Max och besökte Dollar Store, köpte på mig lite nödvändigheter, bland annat matlådor, en BPA-Free vattenflaska och bunkar, tänker att jag ska småköpa nödvändiga saker att ha när jag flyttar så att inte plånboken får en allt för stor chock när jag måste köpa allting i en enda klump liksom. Nu har jag inte planerat att flytta på ett tag, men när jag väl gör det vill jag gärna ha allt ordnat redan, soffa och bord kan en lätt skaffa billigt och begagnat, mycket bättre för miljön!

Nu: Youtube!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229