Latest of the week

Hallå hallå! Long time no see som vanligt, hur många gånger har jag inte skrivit att jag ska ta tag i bloggen? suck, hopplös är jag. Menmen, jag har varit produktiv på annat sätt istället, i fredags var det nämligen min tur att fylla 20, min chef hade t.om satt en ballong och en söt lapp ovanför mitt skrivbord, blev överlycklig! Sen hade jag födelsedagsfest på lördagen och därefter blev det utgång.

Mer än så har faktiskt inte hänt sedan jag bloggade sist, åt sushi med mamma och min storasyster i söndags, kändes verkligen behövligt att bara sitta och snacka skit med dem 2, träffar nämligen min syster väldigt sällan så jag värderar tiden jag får med henne mycket. Annars har det varit jobb i vanlig ordning, men jag klagar inte, älskar verkligen min arbetsplats och mina fina kollegor, lär mig oerhört mycket varje dag!

Veckorna går i vanlig ordning väldigt fort, känns som att jag nyss startade datorn på jobbet trots att jag faktiskt varit hemma sedan klockan 17.30, otroligt vilken skillnad det blivit, när jag var arbetslös och fortfarande sökte jobb så gick dagarna sjukt sakta, nu bara springer de förbi, förstår vad mamma menar med "det går från jul, till midsommar och sen jul igen" för det känns verkligen så. Nåja, sånt som händer.

Idag har jag åtminstone varit lite produktiv hemma, har fixat matlåda, tvättat och hängt tvätten, röjt disk och tagit ut mina sopor, imorgon väntar ytterligare städning utav rummet när jag kommer hem samt förhoppningsvis lite körkortsplugg, just nu ska jag dock dricka loka (sjuk craving) och äta babybell samt tidsinställa lite inlägg. Bjuder på en bild på mig och min systerson Melker från i lördags.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229