En trött men produktiv måndag

Nu har de börjat, sammandragningarna. Helt normalt men ändå ganska läskigt, det i kombination med att mitt illamående smugit sig tillbaka gjorde att min nattsömn blev lidandes, tack och lov så tog Berka morgonpasset med Liam.

Men nog om det, förutom att jag sov lite extra så har jag fått sjukt mycket gjort, diskat, tvättat, vikt tvätt och badat Liam, lekt, myst och skrattat. Jag har till och med lyckats få lite pluggande gjort trots att min virvelvind varit vaken!

Helgen har iallafall varit helt fantastisk, först kom Jonas över och Liam levde livet med sin gudfar, åt massa kakor, jagade honom runt lägenheten och spelade in skumma videor på hans telefon.

Under söndagen fick vi ett riktigt angenämt besök, en vän till oss och hans flickvän har just fått barn och de kom förbi på fika, vi fick gosa med lilla bebisen och hans syster. Liam var lite avvaktande men han petade bebis på stortån och sa "däääär bebis" innan han fortsatte att titta på bolibompa. Tänk att han snart ska bli storebror, vad sjukt det känns ändå, han som fortfarande är min bebis liksom, men han kan gå, springa, dansa, prata... Han är inte så liten längre egentligen haha.

Gillar