En tidig mysmorgon

Liam vaknade för 2 timmar sedan, alltså typ 5.30, jag förstår inte hur han orkar vakna så tidigt hela tiden, förutom när vi sover borta, då vaknar han alltid sent hahah.

Iallafall, efter välling i sängen så var han ändå pigg, så han och jag sitter i vardagsrummet, han har ätit frukost bestående av nya favoriten: falu rågrut med smör, en mugg mjölk och lite vattenmelon, och så smakade han risifrutti av mig också, får verkligen inte ha någon mat ifred just nu, men det är bara roligt att han vill och vågar smaka nya grejer! Minns min lillebror, han åt (och äter) typ ingenting nytt liksom.

En myspojke med sick-sack-lugg hemma hos mormor igår. Vi tog en tur till vallsta, tanken var att vi skulle köpa mjukglass och gå på lekparken, men vädret blev så himla dåligt, så vi passade på att leka lite inne istället, han hade lika roligt ändå. Mysigt att spendera lite tid med mami!

Idag då? Jag har redan fixat disk och tvätt samt förberett lunchen så att det bara är att ta av den när Berka vaknar (kycklingsallad) och sen tänkte jag och Liam att vi ska åka till flästa och leka lite med faster.

Gillar