En paus i städningen

Jag somnade runt 5 imorse, så jag passade helt enkelt på att uppdatera bloggen, planera inlägg och kika på serier. Idag är det städning som gäller, jag har städat klart köket, diskat, torkat och dammsugit samt skurat, har även flyttat in hörnbordet dit så när Andreas kommer hem blir det en trip till mobackes för att köpa lite härliga växter till både hörnbord, bänk och vardagsrum.

Så just nu sitter jag helt enkelt i sängen och pustar ut innan jag fortsätter uppdrag storstäda i vardagsrummet, Andreas får ta badrum och hall.

Alltså städning kan vara det jobbigaste som finns, i en perfekt värld iallafall, aka i-landsproblem så det bara skriker om det. Men det är ju otroligt skönt när det väl är klart. Sen gäller det bara att försöka ge fan i att stöka till igen, vilket är lättare sagt än gjort egentligen, men nu så räcker det med stök och damm, jag vill verkligen ha det rent och fint ett tag nu. Tur jag har Andreas här som hjälper till!

Nuså: Dags att sluta lata sig och göra klart städningen, så får jag vila sen helt enkelt, efter att vi handlat och gjort middag, sen ska vi iväg och bada med Wilma och Jonas, det har vi gjort typ varje dag i 2 veckor nu, bästa som finns!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229