Bloggserie: Projekt må bra

Jag har länge planerat detta inlägg, jag ska nämligen med start idag ordna en liten blogg-serie som förhoppningsvis ska hjälpa mig själv och andra att leva ett mer positivt liv samt att helt enkelt må bättre angående sig själv. Detta är då vecka 1, jag kommer att göra denna serie i 6 veckor till att börja med och jag själv kommer att följa alla tips som läggs upp, jag kommer även att uppdatera er om hur det går varje söndag.


Vecka 1: Börja varje dag positivt

Jag fick detta tips på en podcast jag lyssnar på, den heter 'sånt är livet', kolla upp den, den är grymt bra.

Tipset är helt enkelt att du ska börja varje morgon framför spegeln, där ska du säga åtminstone 3 positiva saker om dig själv, eller saker du gillar med dig själv. Det är ett ganska enkelt tips i teorin, men i praktiken då? Kanske inte lika enkelt. Men det är helt enkelt det som är syftet med denna vecka, att påbörja en rutin. Du kan börja med små saker, som att du är bra på att skriva, eller en bra vän, att du har fina ögon, att din hy ser bra ut idag är några exempel.

Jag kommer att skriva upp hur det känts för mig denna vecka dag för dag, och sedan uppdaterar jag er om detta varje söndag som sagt. Lycka till, och berätta gärna hur det gått!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229