A new week

Tisdag, och veckan har i princip bara börjat, trots att dygnet blir vänt efter helgen känns det ändå skönt med en ny vecka, en vecka närmare mina mål!

Dagen har bestått av arbete, igår fick Asta åka hem till vallsta igen, jobbigt att somna utan en kurrande katt i sängen, men snart ändras det. Jag och Andreas ska skaffa katter ihop, vi har hittat 2 hankatter som vi tror passar oss perfekt. De kommer att få vara innekatter tills vi köpt hus, då kommer grabbarna att få vara utekatter tillsammans med Asta. Mysigt! Ni får självklart bilder när de flyttat in. Vi har redan köpt matskålar och kattlåda som bara står och väntar i hallen.

Mina hormoner har dessutom gått bananas nu när det börjar bli mörkare ute, och jag blir typ ledsen av ALLT, sjukt jobbigt! Ska nog göra en kopp te och krypa ner i soffan lite till, börjar sent imorgon så jag tänkte iallafall försöka få någonting gjort här hemma, planen var egentligen att städa men efter middagen orkade varken jag eller Andreas göra någonting annat än att hålla om varandra och kika på film ihop, det är otroligt mysigt.

I brist på andra bilder slänger jag upp ett kort på middagen idag, sjukt gott!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229